Kolovoz 08, 2025, 01:42:49 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: gdje kupiti akvarijske biljke u Osijeku?  (Posjeta: 2215 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline biljana

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 50
gdje kupiti akvarijske biljke u Osijeku?
« u: Travanj 04, 2012, 00:17:04 prijepodne »
bila sam danas u pet centru i ponuda im je prestrasna.. biljke su im u vrlo losem stanju, a nije ni bilo prodavaca koje bih mogla pitati da mi preporuce neke vrste (na kraju nisam nista uzela)...

pa ako netko zna neku trgovinu u Osijeku gdje su biljke u boljem stanju i gdje se prodavaci i pojave nekada? mozda Dogi trade? ili Aqua art ako jos postoje (ne znam ni gdje su tocno) :( hvala svima na savjetima unaprijed ;)

hitno je jer sam akvarij danas stavila na cikliranje... imam samo jednu biljcicu, staurogyne repens, tu sam ubacila u srednji plan pored osrednje velikog kamena..

ili ako je netko ovdje iz Osijeka pa da od njega kupim? treba mi nesto za zadnji plan i prvi plan.. srednje ili brzorastuce.. za prednji plan mi je zanimljivo ono kao mahovina sto se siri po sljunku... ne znam ime.. :/ ali tako sam nesto zamislila.. za zadnji plan nesto grmoliko, ne previsoko... eto, ako sam uspjela pojasniti...
akvarij je 54 litre.. uz filter, grijac, podlogu i sljunak i dva osrednja kamena u njemu je sad 41 litra vode, rasvjeta je (nadogradjena) 36 wata...
ako ima nekoga iz Osijeka tko privatno prodaje, javite se na private..

Offline pravda

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
Odg: gdje kupiti akvarijske biljke u Osijeku?
« Odgovori #1 u: Travanj 04, 2012, 06:00:27 prijepodne »
Bude bilja i u Dogiju,ponekad je izbor bolji nego u Pet centru,ali nisam bio par mjeseci u dogiju pa neznam kako je sad tamo stanje.Imaš i Malu Arku na Štrosiki,ako ideš od centra grada prema Višnjevcu pa sa lijeve strane negdje poslije skretanja za Pampas.

Offline dexter-vu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #2 u: Travanj 04, 2012, 06:33:03 prijepodne »
Mala Arka-bio prošli tjedan.Bilja ima ali bilo je uff.Najbolje da kupiš ovdje putem foruma jer često ima oglasa za prodaju bilja  :up:

Offline biljana

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 50
« Odgovori #3 u: Travanj 05, 2012, 00:54:19 prijepodne »
bila u Maloj Arci i ponuda je trenutno još strašnija od Pet centra.. bas nemam srece, rekao mi prodavac "a eto to je sve sto nam je ostalo" :(

onda otisla do Dogija i tamo nasla nesto bilja u malo boljem stanju... kupila neku "travicu" za prednji dio akvarija i neku višlju biljčicu za zadnji dio.. bar nesto :/ ne znam ni imena biljkama, zena mi rekla, ali bila guzva pa nisam ponovno pitala..
par puzeva bilo na njima, ali skinula puzeve, oprala sve u hipermanganu, isprala, zasadila, valjda ce biti dobro...

Offline dexter-vu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
« Odgovori #4 u: Travanj 05, 2012, 06:40:49 prijepodne »
A rijetkost je kupit zdrave,dobre biljke u pet shopu kad im uvijek nešto fali.Za nazive biljki stavi foto javit će se već netko s odgovorima  :up: