ma iskreno,meni se svidio AquaMedic Yasha reef akvarij,pošto nemam 300 Eura viška,odlučio sam se složiti sam na puno nižem budgetu

Trenutno je stiglo staklo, 40x30x30,zalijepljene su vodilice,u koji će doći crni pleksi,sa prorezima i nosačem za wave maker pumpu,dakle iza te pozadine će biti skimmer i pumpa.
TurboFlotor 500 mi je preskup,od AquaMedica,blizu 100 Eura,iako je odličan skimmer,prema reviewima sa ostalih sajtova,ali AquaticLife 115 mi je taman,a i čuo sam da je dosta dobar u gomilanju zmazanoće

Ono što ja želim od tog Nano akvarija,je,jedan veći tropski živi kamen,par jednostavnih koralja,i gljivice,te neizostavno jedna ili dvije Anemone.
Dakle htio bih da dva klauna zaplivaju unutra.
Evo ovo sve sam sročio laički,kolko sam mogao pročitati do sada,jer tek ulazim u morsku akvaristiku

Milslim nabavit 40 litara destilirane vode,iako mi frend može posuditi reverznu osmozu,al o tom ćemo kasnije,u nekoj konkretnijoj temi koja će pratit moj projekt..
Kaj se skimmera tiče,gledao sam Octopus NS-80,Tunze 9002(za koji sam čuo da je dobar,al je skup), AcuaticLife 115 ,aero pro i neke druge