Zašto baš te - pa to je samo 59KN ne? Po čemu su ti gori od onih koji kupuju ili rade HHO uređaje?
Pa zbog "principa rada".
Ovo sa HHO je nekako još i "osmišljeno"... iz vode uzimaš vodik, znaju svi da je jako zapaljiv, pa njega nekako dodati gorivu da ono bude "jače"...neku logiku možda možeš i naći u tome.
Ali ovo električno čudo...
ne znam gdje krenuti.
Preskočit ću sve ono što sa nekim najosnovnijim znanjem o tehnici/tehnologiji i elektrotehnici i el. struji općenito odmah govori da je riječ o najobičnijoj prevari. Toliko je stvari koje i netko tko ne zna baš ništa o el. struji može sam zaključiti.
1) Način na koji je sam tekst u oglasu napisan bi trebao svakog sa 2 zdrave moždane stanice upozoriti na neku muljažu. Sve skupa djeluje kao da je to napisao polupismeni 19-ogodišnjak koji se između ostalih artikala koje prodaje (lančići, narukvice, usb miševe u obliku automobila, naljepnice za mobitele, futrole i sl.) odlučio proširiti svoj asortiman na automobilsku industriju, pa nama rvatima donijeti spas u vremenima sveopće nestašice. Vjerojatno još i na tome nema skoro nikakve zarade, skoro da u minus čovjek ode. Kod takvih možete redovito nabaviti super polovne mobitele, a asortiman istih im se svakodnevno update-a. Obično ih možete sresti oko mjesne birtije i kladionice. Ovaj primjerak je vjerojatno evoluirao, pa se bacio i u sfere internetskog trgovanja.
2) Milijuni i milijuni $/€/kojekakvih valuta se godišnje ulažu u razvoj automobila i efikasnost automobilskih motora. Kada ti silni milijuni donesu poboljšanje od 2 ili 3 postotka, smatra se da su opravdali ulaganja. Ma kakvi milijuni, 59 kn i uštedit ćete 30 %.
3) 100 % japanski uređaj... japan, zemlja za koju ne moram pisati ništa po pitanju tehnologije i sličnih stvari je razvio takav uređaj, ali ga se nekako nisu sjetili ugraditi serijski u automobile. Ma možda su se i sjetili, ali nisu iz solidarnosti prema ostalim kolegama proizvođačima automobila, kako japanski automobili ne bi imali nepravednu prednost pred ostalima u vidu manje potrošnje.
4) Uz fantastičan učinak na potrošnju , proizvod ujedno pozitivno djeluje na sve potrošne elektorničke uređaje u automobilu. Ne znam koji su to potrošni elktornički uređaji u automobilu, ali opet se ti blesavi japanci nisu sjetili prije već ugraditi tako nešto u automobile kako bi pozitivno djelovali na sve potrošne elektorničke uređaje. Je da prave robote koji sviraju i tako to, ali ne može se čovjek svega sjetiti valjda.
5) Omogućava manji napore elektrike i motora. Mislim da ovdje nemam što napisati, govori samo za sebe.
I na kraju, ako hoćete uštediti više, a vozite npr. Toyotu Yaris, zamijenite ju za Nissan Micru, pa ćete uštediti duplo više. A ona budala koja je od vas uzela Yaris-a... tko mu je kriv što nema F1 Eco Socket i nije prihvatio ruku spasa koju mu nudi njuškalo trgovina "BudiCOOL"