brate ako treba pomoć evo me! ima da bude red i rad i stega! HOĆU MOGU MORAM!

ima da vam sastavim pravilnik

i to odma opomene
a prvenstveno ovaj
Zabrana pristupa forumu
Ukoliko se povrijede pravila foruma administrator ili moderator dijele opomenu ukoliko se i dalje povrijeđuju pravila foruma bananko na 5 dana!(lajc hlađenje).
Kad se korisnik vrati za 5 dana i nastavi trabunjat gluposti i ide svima na jetru..puf ev ti bananko na 10 dana! ako i nakojn 10 dana krene pričat gluposti i kršit pravila odma 30 dana banna bez pomilovanja!
Ukoliko je korisnik kreten i nesluša vođu plemena i nije mu dosta 30 dana...ma brate onda udri trajni bann(al mislim da takvo prokletstvo nitko nije zaslužio ma kako zloban bio)

Administrator nije dužan objašnjavat svoj rad! Dakle nemaš ti što objašnjavat zašto je netko krele.Ukoliko ti se neko prijeti eto plati mene ja ti čuvam kuću

Za pitanja i nejasnoće...pitaj Božu.
Za svaki bezvezni odgovor tipa "joj prelijepo" ili

ili

ili ne znam koji drugi smajlić puf! opomena!i ostali off topic!
Za ne predstavljanje organizama u akvariju koji je slikan i stavljen u galeriju..šamar! ako si žensko..spank!

opomenu za korisnike koji pišu"moja riba je trudna!" ili"rodila mi riba" ma mama ti rodila!
Zabranjene teme,politika,religija(osim svetkovina!!) ali isto tako i omalovažavanje nečije religije ili običaja,nije lijepo.
Jedino gdje bi dopustio offtopičkaranje je bla bla,ali ostale podforumee ostavi na miru.Ukoliko je slučajni off topic u tematskim podforumima bar neko upozorenje(ako je previše off topica..odjelit temu(moderator sam bio i znam da se može)i poslat ju u bla bla...ili obrisat!...ili obrisat sve živo osim prvog posta i naslova.
jooooj pun sam ideja

alaj sam ga nadrobio lol malo se šalim