Cekaj.....znaci, plan je prvi mrijest ostaviti kompetan, pa onako, vremenom hraniti oskara tim ribama.....
Ovaj...nadam se da imas VEEEEELIKI akvarij u kojem ces drzati te nigrice, procitaj malo koliko njih bude po jednom mrijestu, ok, smanjivat ce im se broj, ali djabe, biti ce ih manje, ali kako budu rasli, trebat ce puno mjesta.....
ja bih radije isao na zivorotke, ali to je samo moje misljenje.....ispravak, uopce nebih ni isao u osposobljavanje dodatnih akvarija koji bi mi sluzili za uzgoj hrane, jednostavnije ti je dogovoriti se s nekim tko ima hrpu tih zivorotki, ili nigrica, ako bas njih zelis kao hranu, ili bilo kojih drugih riba koje se cesto i obilno mrijeste, da mi jednom mjesecno za sitne pare ustupe visak, taj visak u jedan akvarij, bilo kakav, i onda na jelovnik...
Jer, nigrici jesu jednostavni za mrijest, ali i oni zahtjevaju odredjene uvjete......od prostora, kvalitete vode, filtracije..... nisu ni oni bas instant zecevi koji se mrijeste u casi vode, kao sto se prikazuju.....