ifsilon nema potrebe od prepirke i ovakvih odgovora. Nino G je samo reagovao na netacnu informaciju i dao primer kako ne treba da se daje bilokakav odgovor ako se ne zna tacno. Ja sam isto video ovu temu i ja bih iz srca odgovorio odma, cak mozda i pre vas, ukoliko sam znao sta da odgovorim. Posto nisam znao, nisam ni pisao, Upravo je Nino to hteo da kaze i da da primer sta ne treba da se radi da se ne bi narusio kvalitet foruma netacnim informacijama. Posto i ja nisam znao, citajuci tvoj odgovor i da ne bi Nino odgovorio, ja bi se tako naucio, a to nije kvalitet o cemu prica Nino. Nema tu ljutnje, jednostavno pises javno i moras da znas da ako napises nesto sto nije tacno, da ces se suociti sa reakcijom drugih clanova. Svaki clan ovde ima ime, koje meni nista ne znaci, ali odgovori su oni koji grade autoritet jednog clana. Po pitanju gustera Nino je svojim odgovorima izgradio jedan autoritet, gde se vidi znanje i nacitanost. Osim toga on je iskusan terarista. Sve u svemu tu nema prostora za svadju i ljutnju, svaki tacan odgovor je dobrodosao od bilo kog clana, jer se iskljucivo preko tih odgovora gradi autoritet iza odredjenog nicka!