pozdrav sugradjaninu, drago mi je da nas je malo vise!
evo prvo dvije moje sugestije za uredjenje, bar po mom ukusu. prvo, ovaj kamen mi ne pase bas tu gdje je, probaj ga stavit vise u pozadinu. drugo, ja bih podlogu prvo izravnao a onda napravio da se od pozadine spusta preme naprijed, tako stvoris iluziju vece dubine.
ako mislis ostat na gupikama, ubaci jos 4 zenke. je da se kote, ali i jedu svoje mlade, pa neces odmah imati guzvu. a od algara ja bih isao na otocincluse s obzirom na velicinu akvarija, mislim da ce za corydorase bit premala litraza.
pumpicu za zrak si izbacio, ni ne treba ti, imas hang-on filter.
ne znam imas li kakvu podlogu ispod sljunka - trebao bi povecati fond bilja, po mogucnosti razlicitog oblika. ovdje bi ti odgovarala mahovina, riccia privezana mrezicom na kamenu, poneka manja crypta. ako mislis ribe razmnozavati, samo im ubaci nesto plutajuceg bilja, npr. rogolist, imat ces ih dovoljno i bez kotilice. kada gusce zabiljis akvarij, ne bi bilo lose ni kozice ubaciti. a i ponekog puza, preporucujem svrdlaste. a traku za pozadinu i rubove akvarija rijesavam crnom samoljepljivom tapetom.