0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
sramota koliko je prljavo a sta si metalnu mrezicu koristio?
Kako ti se drže spužve? Jel su se krenule raspadati?
za koliki je to akvarij? koliko litara? po slikama mi se to čini ogromno...
senzor za vodu si stavio van bačve, unutar vreće da registrira propuštanje, zar ne? što onda dalje? spojio si ga na bistabil koji gasi pumpu ili nešto slično?
kad malo razmislim nema smisla gasiti pumpu jer će i dalje curiti....ali možda postaviti elektro magnetski ventil na crijevo koje ide iz akvarija i pospajati to kada senzor poplave odradi svoje on okida ventil i istovremeno gasi pumpu da ona ne napravi zla s bačvom...jako lijepo odrađeno
pohvale za kućnu izradu filterasamo da nisi toliko dugo čekao da očistiš sva sreca da pumpa radi
pohvale za filter samo mogo si to jednostavnije napravit moj je 30 lit kanta i nikad nije ni kap pustio,samo sto sam ja umjesto da sam stavljo pumpu u kantu stavio pumpu u akvari,samostalnim padom voda ide u bacvu a pumpa usisava vodu cistu iz bacve
Evo moje bacve 30 litara puna filter materijala.odozdola voda dolazi gore je pumpa usisava u akvari,bacva je kostala mislim 140 kn jako je dobra,dihta,i nikad nije pustola ni kap a vec sam je 3 puta cistio.dolazna cijevi je fi 32 odlazna fi 25