Pozdrav svima na forumu.Novi sam pa mi treba vaše mišljenje ili još bolje savjet

.Imam "kadu" 70x30x30 tj. 65 lit.Ostatak hardvera je:filter vanjski EHEIM 300 l/h , grijač 100 W , pumpica zrak , rasvjeta 2 neonke( 60 cm 1 Gro lux i 1 obična od 18 W ) Pozadina je moj DIY- vanjska. Cikliranje započeo 07.2.ujutro postavljanjem podloge ( vulkanit-pijesak-4 biljčice-panj loze) Vulkanit nisam prao,pijesak provukao kroz vrilu vodu,panj kuhao dva puta po 2 sata, sve ostalo oprao u hipermanganu.Ulio sam oko 15 lit.(destilirane) prokuhanog Pločanskog snijega , a ostatak pipovaču i dodao "SERA aquatan".upalio filter, grijač , i svijetlo. U filteru je poredano:keramički valjčići , pa 2 cm kofil vate (za kuhinjske nape) , pa aktivni ugalj u "čarapici" (opran u vriloj vodi) , pa ponovo 2 cm kofil vate.Nakon 10 sati dodao sam "TETRA Safe Start" bakterije. Nakon tri dana pojavila se na panju bijela prozirna sluz, a voda je cijelo vrijeme do sada bistra ko' rakija. Dodavao sam malo hrane u listićima da ubrzam cikliranje i malo CO2 tekućeg te malo tekuće hrane za biljke.Temperaturu držim na 22-24.Jučer je bio pH oko 7 , KH oko 15 , GH oko 20.Ostale testere još nemam.Planiram oko 14.02. (8 dana) ubaciti dva mala ancistrusa i možda 2-3 gupija.??? Imam sila fotografija ali su mi "velike" za forum pa ako netko želi mogu mu ih mailati. Pozdrav i hvala!!