Kolovoz 07, 2025, 16:03:12 poslijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: CMA  (Posjeta: 12141 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline profi23

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
    • Panonsko more 2
Odg: CMA
« Odgovori #25 u: Veljača 20, 2012, 13:44:46 poslijepodne »
Evo još jedna zahvala Petru Za FM UltraPhos Po4 remover. Cijano nakon 3-4 dana korištenja postupno nestaje... Skupa stvarčica ali se stavlja malo i djeluje :D

Offline CMA - Fauna Marin Team

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški  
« Odgovori #26 u: Veljača 20, 2012, 20:09:41 poslijepodne »
Evo još jedna zahvala Petru Za FM UltraPhos Po4 remover. Cijano nakon 3-4 dana korištenja postupno nestaje... Skupa stvarčica ali se stavlja malo i djeluje :D

Hvala tebi profi23 za porudzbinu, da taj kvalitet po4 rem. nazalost kosta, ali je ako nista drugo, jefiniji i meni drazi od rowe.

• Novi član
  • *
« Odgovori #27 u: Veljača 20, 2012, 20:10:57 poslijepodne »
Hvala svima na recima podrske, drago mi je da ste zadovoljni, nastavljamo tako i dalje. Uskoro nove vesti  :up:

Offline profi23

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Osijek
    • Panonsko more 2
« Odgovori #28 u: Veljača 20, 2012, 20:24:21 poslijepodne »
Opet ostaje ona tvrdnja da rowu ne mogu nabavit... FM zbog tebe mogu. A vjerujem da nije lošiji... A i kad se gleda da meni 50 gr na 200 litarra funkcionira... onda je to čini se meni OK...

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #29 u: Veljača 20, 2012, 20:40:04 poslijepodne »
fauna marin je na bazi aluminija, zar nebi oni trebali imati jace absorbiranje od zeljeznog oksida? jos ako netko nema reaktor protok je bolji oko tih kuglica nego kroz prah

• Novi član
  • *
« Odgovori #30 u: Veljača 20, 2012, 20:53:20 poslijepodne »
fauna marin je na bazi aluminija, zar nebi oni trebali imati jace absorbiranje od zeljeznog oksida? jos ako netko nema reaktor protok je bolji oko tih kuglica nego kroz prah

U pravu si stomed, treba imati dobar test kao FM PO4 test ili Red Sea Po4 test ili rowa d&d merck i pratiti situaciju.

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #31 u: Veljača 20, 2012, 21:13:47 poslijepodne »
meni se rowa cini malo isfurana, je to dobar medij svakako i vec su dugo na trzistu, ali danas imaju itekako puno konkurenata. osobno bih radije izabrao ovaj medij nego rowu(uvjek zamuti vodu oko sebe:), a fauna marin i je stvarno dobra marka, kvalitetna, nisu jeftini ali nista dobro i nije jeftino u zivotu ;)

• Novi član
  • *
« Odgovori #32 u: Veljača 20, 2012, 21:19:02 poslijepodne »
meni se rowa cini malo isfurana, je to dobar medij svakako i vec su dugo na trzistu, ali danas imaju itekako puno konkurenata. osobno bih radije izabrao ovaj medij nego rowu(uvjek zamuti vodu oko sebe:), a fauna marin i je stvarno dobra marka, kvalitetna, nisu jeftini ali nista dobro i nije jeftino u zivotu ;)

Nisu jeftini, ali evo konkretan primer, rowa 1000ml je oko 50 eur ako me secanje ne vara, cena za krajnjeg kupca. ultraphos 1000ml je oko 42 eur i jos profi ima popust kao i svi dugogodisnji kupci, razlika je vise nego evidenta ! Imamo i ATI-ja od 1000ml PO4 stop on je dosta jeftiniji, ali ...

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #33 u: Veljača 21, 2012, 13:10:05 poslijepodne »
bas me zanima koja postenjacina je maznula po4 remover? svaka cast odredenom pojedincu, koji papak moras biti..nebi on bio sretan da neukrade nesto :klap:  hebote zbog cega ti izgubis cast, mogu se kladiti da su mu  :-X ovako mala .i. sve takve treba  :k046:

Offline Karlo

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #34 u: Veljača 21, 2012, 15:18:29 poslijepodne »
wtf?

Offline white

• Trade Count: (-1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: ZAGREB
  • 095/742-0003
« Odgovori #35 u: Veljača 21, 2012, 15:33:16 poslijepodne »
bas me zanima koja postenjacina je maznula po4 remover? svaka cast odredenom pojedincu, koji papak moras biti..nebi on bio sretan da neukrade nesto :klap:  hebote zbog cega ti izgubis cast, mogu se kladiti da su mu  :-X ovako mala .i. sve takve treba  :k046:

??????

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #36 u: Veljača 21, 2012, 16:03:52 poslijepodne »
nista previse..netko pokupi robu viska iz busa a onda ja jos budem kriv za to..samo bi volio uzivo vidjeti tko je, samo 5min da ga pitam malo neke stvari
-a ono, garant nije vozac, koji ce to njemu vrag..a s druge strane, ima tamo fino kabinet na katu, mozemo otici kod kolega i nadozornih kamera, koji mulac uzima nesto a kolodvor pun kamera

Offline white

• Punopravni član
  • 095/742-0003
« Odgovori #37 u: Veljača 21, 2012, 16:26:28 poslijepodne »
nista previse..netko pokupi robu viska iz busa a onda ja jos budem kriv za to..samo bi volio uzivo vidjeti tko je, samo 5min da ga pitam malo neke stvari
-a ono, garant nije vozac, koji ce to njemu vrag..a s druge strane, ima tamo fino kabinet na katu, mozemo otici kod kolega i nadozornih kamera, koji mulac uzima nesto a kolodvor pun kamera

sramota ,ali sta ces danas su svi pohlepni i zajebali bi vlastitog brata a da nebi nekog drugoga,znas onu bog sve vidi bog sve zna mozda mu taj remover ne pomogne kad krene sve po zlu....kad tad se naplati to zlo koje cinis drugome...

Offline stomed

• Punopravni član
« Odgovori #38 u: Veljača 21, 2012, 16:47:13 poslijepodne »
stvarno i je sramota, hebo ga remover, da je milijon pa da se covjek polakomi, ali ovo.. i onda tu pricaju o konkurenciji i trzistu, a kad je netko ok trgovac onda ga ide pljackat i jos nas sve druge vodi u gabulu, a u konacnici cemo i tako svi biti samo na guibitku zbog toga.

Offline white

• Punopravni član
  • 095/742-0003
« Odgovori #39 u: Veljača 21, 2012, 16:55:21 poslijepodne »
stvarno i je sramota, hebo ga remover, da je milijon pa da se covjek polakomi, ali ovo.. i onda tu pricaju o konkurenciji i trzistu, a kad je netko ok trgovac onda ga ide pljackat i jos nas sve druge vodi u gabulu, a u konacnici cemo i tako svi biti samo na guibitku zbog toga.
   a cuj nije ga uzeo nitko ,tko nezna sta je to ,a isto tako valjda se zna tko je sve bio tamo ........

• Novi član
  • *
« Odgovori #40 u: Veljača 21, 2012, 17:52:10 poslijepodne »
Pozdrav svima, stomed pusti sada to, gotovo je, nije ni prvi , a nadam se da je posledni put,  jedino mi je zao sto je Klanjo ostao bez svog PO4 removera, a bilo je jos stvari.... takav je zivot idemo dalje....  pokricu taj gubitak i svima saljem ponovo sve..

• Novi član
  • *
« Odgovori #41 u: Veljača 21, 2012, 17:54:49 poslijepodne »

Stomed, nista nisi ti kriv, zaboravi .....ja sam pogresio sto sam te zamolio da pokupis robu za one koji nisu mogli da stignu da je uzmu....

• Novi član
  • *
« Odgovori #42 u: Veljača 21, 2012, 18:00:42 poslijepodne »
Necu da jurim ljude i da kao policajac proganjam ko je sta uzeo, malo sam bio pod stresom i sve je ok sad..... sta je bilo, bilo je..

Offline pravda

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #43 u: Veljača 21, 2012, 21:31:31 poslijepodne »
I meni je stigla roba  :up:

Offline Karas

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
  • Udruga "FENIKS" Borovo
    • Udruga "FENIKS" Borovo
« Odgovori #44 u: Veljača 21, 2012, 23:15:41 poslijepodne »
Meni nije ništa jasno šta se događa?! Ja nikada nisam imao nikakvih problema. Može malo pojašnjenje Petre?
Karas Reef - morski akvarij

• Novi član
  • *
« Odgovori #45 u: Veljača 21, 2012, 23:38:26 poslijepodne »
Karas, stvar je prosta, neko je bio Sir Oliver  :up:

Offline Red Monk

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
« Odgovori #46 u: Travanj 09, 2012, 08:57:21 prijepodne »
Evo malo sam gledao internet stranicu pa me zanima da li je to to što ima na stranici ili je ponuda puno veća?
Zagreb/Gajnice-Stenjevac

Offline pravda

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #47 u: Travanj 09, 2012, 09:22:40 prijepodne »
Evo malo sam gledao internet stranicu pa me zanima da li je to to što ima na stranici ili je ponuda puno veća?

U biti se može svega naručiti,dovoljno je Petru poslati email da vidiš da li ima to što te zanima ili recimo možeš bilo koje koralje i ribe naručiti.Znači pošalješ email sa upitom i Petar ti se brzo javi sa odgovorom.

Offline white

• Punopravni član
  • 095/742-0003
« Odgovori #48 u: Travanj 09, 2012, 11:59:54 prijepodne »
Evo probao i ja suradnju sa CMA i Petrom..... I stvarno sam ugodno iznenaden sa uslugom i pronalaskom riba koje su trebale biti pod odmah u Zg a ni Petar ih nije imao ali ih je izmislio ...... Jos jednom hvala i nadam se buducoj suradnji

• Novi član
  • *
« Odgovori #49 u: Travanj 09, 2012, 21:18:41 poslijepodne »
Hvala ekipo, tu smo za Vas i sta god da zatreba, malo smo u guzvi zbog preseljenja, ali slobodno isite u ovoj temi i na mail [email protected]

Pozz,
P.