0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Po meni bi bilo bolje da je niži a zericu širi. Ne sviđa mi se što nema mogućnost filtriranja.
Citat: ovcica - Siječanj 21, 2012, 09:16:27 prijepodnePo meni bi bilo bolje da je niži a zericu širi. Ne sviđa mi se što nema mogućnost filtriranja.Da, za dimenzije se slažem, a filtracija je riješena svakodnevnim ulijevanjem čaše svježe vode. Meni je problematičnije grijanje, po zimi mi noćna padne na cca 18, a dnevna nije preko 22.
Citat: Therion - Siječanj 21, 2012, 09:25:59 prijepodneCitat: ovcica - Siječanj 21, 2012, 09:16:27 prijepodnePo meni bi bilo bolje da je niži a zericu širi. Ne sviđa mi se što nema mogućnost filtriranja.Da, za dimenzije se slažem, a filtracija je riješena svakodnevnim ulijevanjem čaše svježe vode. Meni je problematičnije grijanje, po zimi mi noćna padne na cca 18, a dnevna nije preko 22. staviš ga na grijaću podlogu, neku terarijsku i sl
Mislim... e vidjevši ovo ću i ja izbacit svoju liniju ''akvarija'', evo, samo da potrošim zimnicu! Tegla od K+ Nesscafea sa pipom sa strane a reklama im je ko da su smislili Warp drive i još citiraju Da Vincija i nazivaju Bette japanskim riba borcima!