Srpanj 22, 2025, 05:39:06 prijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Vauuuu hladnovodni akvarij!  (Posjeta: 2043 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Grale

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
Vauuuu hladnovodni akvarij!
« u: Siječanj 18, 2012, 19:19:08 poslijepodne »
Razmišljajuči o jednom budućem projektu bezbiljnog akvarija (i nakon kaj su mi se svidjele zlatne), mene i moju ženu je ovaj akvarij oborio s nogu. Dole u opisu videa je link na opsežan članak o akvariju. Jedino mi je čudno da frajer mjenja 75% - 95% vode 3 puta tjedno  :roll: :roll:. Poanta je da bi htio akvarij u kojem su ribe u fokusu, a mislim da je ovaj postav upravo to.

http://www.youtube.com/watch?v=9zi-Wn5nKi8&feature=related

Offline Vice

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Vicko
Odg: Vauuuu hladnovodni akvarij!
« Odgovori #1 u: Siječanj 18, 2012, 19:46:26 poslijepodne »
Uff...jako,jako lijep akvarij,ali mislim da su ovom slucaju ljepse ribice neko scape. :D Ovako na videu sve skupa izgleda fenomenalno,ali kad bi sve gledao koliko kosta nebih bilo vise tako lijepo. Koliko vidim cijela oprema za akvarij,a i sam akvarij je od ADA -e ... :)
"I ask people why they have deer heads on their walls. They always say because it's such a beautiful animal. There you go. I think my mother is attractive, but I have photographs of her." ~Ellen DeGeneres

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #2 u: Siječanj 18, 2012, 19:58:19 poslijepodne »
evo ti još jedan od georga farmera samo sa kardinalima..isto obara sa nogu i bez bilja..pravi biotopski ;)
i ne treba ti više od 60 litara

Offline veco

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
« Odgovori #3 u: Siječanj 18, 2012, 20:05:41 poslijepodne »
Razmišljajuči o jednom budućem projektu bezbiljnog akvarija (i nakon kaj su mi se svidjele zlatne), mene i moju ženu je ovaj akvarij oborio s nogu. Dole u opisu videa je link na opsežan članak o akvariju. Jedino mi je čudno da frajer mjenja 75% - 95% vode 3 puta tjedno  :roll: :roll:. Poanta je da bi htio akvarij u kojem su ribe u fokusu, a mislim da je ovaj postav upravo to.

Izgleda impresivno zbog ukupnog dojma hardwera znači lijepi rimeless akvarij sa staklenim inletom/outletom za filter, viseća rasvjeta, ormaric... pa je vauuuu šta god staviš unutra može i sa dva kamena s ramena i 5 sunčanica

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #4 u: Siječanj 18, 2012, 20:21:44 poslijepodne »
evo ti još jedan od georga farmera samo sa kardinalima..isto obara sa nogu i bez bilja..pravi biotopski ;)
i ne treba ti više od 60 litara

Ovaj sa kardinalima sam opazio već odavno i preje... mi je. Posebno mi se dopada zbog jednostavnosti.
A ovaj sa zlatnima bi mi bio puno ljepši da su obične zlatice unutra. Ili barem one obične pajčolanke, teleskopi... Nisam baš ljubitelj ovih zdeformiranih ribica no kako ko voli...

Offline Grale

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #5 u: Siječanj 18, 2012, 20:24:20 poslijepodne »
Je, ovaj Farmerov sam vidjel prije. A frajer kaže da je u ovakvom postavu prvi put obračal pažnju na ribe tj. da je fokus isključivo na ribama.

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #6 u: Siječanj 18, 2012, 20:39:00 poslijepodne »
neš sam htio na tu foru radit u 300 litara, al prije..al nisam nigdje mogo nać tak veliko i ovalno kamenje..visine jedno 30-40 cm..pa je onda sve propalo, al to je zaakon..

Offline alen_zgb

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
  • " ZOO VILI TEAM "
« Odgovori #7 u: Siječanj 19, 2012, 17:37:43 poslijepodne »
oba akvarija su super, al ovaj gore hladnovodni me je stvarno iznenadio, jako je jednostavan i super izgleda.. jako lijepo..  :zagrljaj:
nisam nikad razmisljao o tome kako bi uređivao si hladnovodni, al ovo mi se stvarno dojmilo i pokazalo jako lijepim, tako da cu racunati na to ako slucajno budem ikad isao na hladnovodni, ovoga cu se sjetit.. super je!  :up: