Bravo stari, odlično snimljeno!
Mogo si zikicu i dodatno zakeljit na film , a ne puštat u pozadini
Hvala, ali znaš mene i moje sposobnosti korištenja kompjuterom.

Lijepe su ti zmije :-) kod Morelie mi se svidjaju plave crte, lijepa mrcina je :-) jedva cekam da moja naraste :-)
Hvala i tebi. Na suncu se puno bolje vide. Ovako u terriju se uopće ne kuže ove crte po tijelu pa izgleda ko da je skroz zelena. I vjeruj mi da i ja jedva čekam da tvoja naraste. Predivna je.
Kukuruznoj možeš bez problema dati veči pljen. Čini mi se da je dosta velika. Ja svojim skroz malim 14 g dajem takvog pinki štakora.
Ma prešao sam ja već odavno na veće, ovo je bilo valjda zato kaj nisam imao za nju ili je nedavno jela. Sada jedu štakore od 10-15 g, ko tvoje kuruze heheh

Dobar filmić , nadam se da si poslije pozatvarao sve odjeljke ormarija , inače ih zamišljam u nekoj crtić like akciji uz zvuke muzike iz podloge kako plazikaju jedan za drugim i formirajući life uže za bijeg , a snimak morelije je zakon, kao da stvarno prolaziš kroz neku šumu do nje
Još jednom hvala. Naravno da sam zatvorio, nego sam ih sve pootvarao tako da ne moram jednom rukom držati kameru,a drugom otvarati. Ovak je bilo brže i praktičnije. Ovo kaj veliš za "prolazak kroz šumu do nje" to je i bio cilj snimke, samo mi je poklopac objektiva zapinjao za granje i lišće pa izgleda ovako traljavo.

Kakvi terariji i vlasnik , takav snimak ..... fantastiko !
Hvala stari, još ću se i umislit!
Jedino mi nije jasno zakaj mi je jubito napravio korekciju snimke zbog potresanja pa sad izgleda užasno.

Ko da mi je kamera na nekim halucinogenima.

super su, a jag posebno...
Nego koliki je terarij od kukuruza?
Evo i još jednom da se neki ne bi osjetili zakinuti, hvala i tebi!
Jag je već stari deda, ima 8 g i moja je prva zmija tako da ima poseban tretman i po meni najljepše uređen terarij.
A terarij za kuruze je 70x70x45 i samo trenutno je njihov dom. Kasnije ih selim u ova dva prazna dole, a ovaj di su one dolazi jedna druga zmija, samo da malo naraste jer mi se trenutno može provući kroz ovaj prolaz između dva stakla.