Ne mogu odoljeti, a po Biblijskoj; ne sagriješi rječju, mišlju, djelom i PROPUSTOM, neću propustiti.
Ženka Zlatne ribice izbaci u prvom godišnjem mrijestu 2-3000 ikre! Koliko od toga treba ostati živo, možete uzgojiti, .... da bi vi bili zadovoljni (zaradili)??
U HR ništa se ne isplati, "veliki ekolozi", donosimo zakon o zabrani uzgoja činćila za krzno. Što je s uzgojem nojeva (HR nije njihovo podneblje), što s krokodilima za kožu (u Aziji)?? Ajmo zabraniti uzgoj piceka (imamo izgovor, ptičja gripa iliti kokošja kuga prije, iliti Španjolka 1918), ajmo zabraniti uzgoj kravica (što se od njih ne koristi, izgovor imamo, kravlje ludilo). Ja ne razumijem, vi mi objasnite logiku (pamet, korist, ....) svega.
Na proljeće moram dijeliti lokvanje, lopoče, koje sam u botaničkom kupio po 250kn. Tko hoće otkupiti, koju cijenu nudi??
Imam "2 tone" Vesikularije, vama "egzote", tko hoće otkupiti, koju cijenu nudi?? Šaljem i sliku, nadam se da proči će. (PS. žao mi je, s ovog umreženog ne ide smanjivanje).
Pozdrav