Ahhhh, (moja tajna mala) ja sam ti "sentiš", može magla, mraz, ali meni sja podrška, stoga ne zamjeri, sve dalje što kažem uzmi(te) kao vikend šalu.
Planiram živjet 100 godina, a vidim, nekim stvarima nisam dorastao. "Kontaktirati šopove" X*300 kn (benzin bez vrijeme ....), mizeran ručak za dvoje (s X gazda) X*500kn, ako vi ne nudite ni 5kn (a "plačete" na forumu, trgovina nema), on će sigurno uzeti "Java moss" za .... 15kn.
Rječi-djela, a ne zamjeri što budan spavam .... ili budan sanjam ....?! Jedva dočekam prvu godinu kad uvezu filtar, spojim, ne radi 7 dana, patim se godinu dana, konstruiram, izradim-preradim, patentiram, U RIBNJAKU JE CIJELE SEZONE!!!! Obiđem HR, patentni, udruženja tehnike, proizvodne zone-centre, gospodarsku komoru (adrese plastičara, ha, ha, tko bi znaoooo??). Otvorenih očiju (kao tvoje) kažu mi; "a da vi kupite stroj za plastiku". Zatvorenih očiju (pitam ja); proizvodi li se stroj u HR ili UVOZI, koliko ih ima u HR, PREVIŠE ili premalo, što rade UVEZENI POSTOJEĆI (malo ili ništa, uvoze posudice iz Italije .... filtere iz Nizozemske ....)!! Siguran si da vidiš kak' stvari funkcioniraju????
PS. Ako zaista ne može bolje, drugačije, tvoj navod "više ljudi - kompliciranije (zašto?, pročitaj na forumu, jedino ako je "čaćkanje nosa ...."), nesporazumi (zašto?, ako više ili manje žestoko nešto zastupaš, moramo li etiketirati, vrijeđati, prekinuti komunikaciju, ....), konflikti (pa, jedino konflikt "rasčisti", definira što trebamo, možemo, ....), bi potvrdilo moj CRNI, TUŽAN navod, u HR neznamo i nemožemo zajedno, ni DD, ni .... No, sve ovo i pišem jer još nisam posve izgubio nadu da možemo, odnosno bitnije je da, TREBAT ĆE MO, MORAT ĆE MO!! Kad, tad. Pa zato sve ovo i pišem, da to možda opet ne bude tek slijedeći rat.
Ugodan vam vikend