usisavač imam.

neću ih šuknuti u wc, vesele su i zdrave, upeterostručile su svoju veličinu, idu u vrtni bazen.
ne izigravajte većeg vjernika od popa pa da mi uspoređujete biće s niže stepenice evolucijske ljestvice s čovjekom i njegovom psihom.
a kad ribu kokne predator? što onda radite? jel pišete peticije?
imam suprugu, psa, sebe i bavim se ribolovom u slobodno vrijeme. neke ribe jedem, neke puštam. i?
imam kuću i okućnicu s vrtom.
od kuće sam odsutan po 12h dnevno zbog posla, jel da suprugi natrpam na vrat posao oko akvarija jer su neki forumaši rekli da se tako mora?
ribe su najebale jer sam stavio dvije divlje babuške bez karantene. uuuuu, napravio sam zločin.
jel slušate vi svoje liječnike bespogovorno ili filtrirate informacije? pijete pivu za probavu, konjak za srce, vino za tlak?
ovdje sam zato što trebam pomoć u dijagnozi bolesti. jer nisam našao u knjizi ni na netu.
što se tiče tretmana, sam ću prosuditi jel mi se isplati ili ne. vi procijenite želite li pomoći tim ribama ili meni ispirati mozak.
hvala na zadiranju u privatnost.
što se tiče hladnoće, ribe je pouzdano ne osjećaju. bol uopće ne, testirano udicom. osim kada se probode kroz kralješnicu tada se vide živčani trzaji.
glad? što utječe na glad? kada je organizam gladan? to pitanje nije odgovoreno ni kad je čovjek u pitanju.