jesenti, što ste se rasšričali.
ja sam skoro pa definitivno se odlučio kupiti plazmu, bez obzira na sve nedostatke.
mislim da današnje plazme nisu u rangu prijašnjih, a i 5 godina garancije nije mala stvar.
grgech: čito sam tamo malo teme, stvarno profesijonalni forum u tom segmentu. kao i ovaj naš vezano u akvaristiku i teraristiku.
selce: koja je osnovna razlika između S i G modela? tamo u emezeti je G 5999, dali se isplati davati 1600 kuna razlike? što se dobiva?
znam da se to jednostavno može pročitati na forumima, ali uvije ima informacija koje kruže oko ljudi.
vedran: a kaj misliš da bude mi toliko trajala?. nije to akvariji čak i njega ne mijenjam, osim postava unutra, filtracije i svijetl. uh onda na kraju ispadne da sam mogo i staklo promijeniti i imao bi novi akvariji.
služila bi: TV i filmovi, ne mislim surfati, snimati na hdd i gledati MKV. pa i to se da prebaciti u drugi format.
delbi: sve stoji kaj si reko, naj jadnije je kaj toliko razglabamo o takvoj stvari, ali čovijeka čini sretnim kada podijeli mišljenje s drugima. a da je to bezvezarija je istina i dalje čemo buljiti u njega.