0 Članova i 16 Gostiju pregledava ovu temu.
pa da napisao sam ime ribe prije slike ali zašto pitaš kaj ti nije jasno nekaj............................ili
pa nisam te ni shvatio kao napadanje neznam gdje sam pokriješio kod pisanja a i stavio sam ti smail a vidim tutor se odmah javio
kaj to je moj muzjak? cynotilaphia afra nkata bay
bas je lip muškić.. a daj mi reci jesu to okolo njega ndumbi gold ili saulosi?
Pozdrav svima,ja sam novi i divim se ovim ribama zelio bih znati jer je dobro staviti u akvarij cca 400l 4 vrste po 10 kom,mislim na Malawce jer me ocaravaju
super ti je ovo
Citat: alen_zgb - Ožujak 10, 2012, 16:23:50 poslijepodnebas je lip muškić.. a daj mi reci jesu to okolo njega ndumbi gold ili saulosi? jeste koral red,ndumbi gold ženke
Citat: baica_s - Ožujak 10, 2012, 18:37:18 poslijepodneCitat: alen_zgb - Ožujak 10, 2012, 16:23:50 poslijepodnebas je lip muškić.. a daj mi reci jesu to okolo njega ndumbi gold ili saulosi? jeste koral red,ndumbi gold ženkeaha, a jel imas od kojeg muzjaka sliku da vidim kak tocno izgleda?
stiže sviježa krv u HRPseudotropheus el. Flavus F1
Ps. Flavus sa titulom F1
Citat: baica_s - Ožujak 21, 2012, 12:51:42 poslijepodnePs. Flavus sa titulom F1Evo ja sam imao priliku vidjeti ga uživoostao sam bez teksta Slavene učini nešto po pitanju njegovog potomstva