0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Dellete, mislim da se sviđaš Velebitu, on samo rijetkima pokoka ribe javno
Citat: Vedran - Listopad 28, 2011, 18:19:48 poslijepodneDellete, mislim da se sviđaš Velebitu, on samo rijetkima pokoka ribe javno
Citat: Vedran - Listopad 28, 2011, 18:19:48 poslijepodneDellete, mislim da se sviđaš Velebitu, on samo rijetkima pokoka ribe javno Hm, sad kad si spomenuo, poprilično se zagonetno smješkao kad je ona bila kraj njega...
Citat: dante - Listopad 28, 2011, 23:10:36 poslijepodneCitat: Vedran - Listopad 28, 2011, 18:19:48 poslijepodneDellete, mislim da se sviđaš Velebitu, on samo rijetkima pokoka ribe javno Hm, sad kad si spomenuo, poprilično se zagonetno smješkao kad je ona bila kraj njega...joooj, daj, sad ga već dovodimo u extra neugodnu situaciju gadovi smo i hulje!!!
Vedran, kao neka faca tu,
evo, razdvajam postove u novu temu i stišćem Danteu BAN!
zamislite tek kakvu bi djecu Velebit i Delete imali , nova generacija skejpera!!Zvali bi se1. Akva i2. Skejp
Citat: Vedran - Listopad 29, 2011, 14:00:37 poslijepodneevo, razdvajam postove u novu temu i stišćem Danteu BAN! Može, Ban mi je ionak prezime! O veliki vođo, zaboravio si prebaciti jedan moj post.
Citat: dante - Listopad 29, 2011, 14:39:05 poslijepodneCitat: Vedran - Listopad 29, 2011, 14:00:37 poslijepodneevo, razdvajam postove u novu temu i stišćem Danteu BAN! Može, Ban mi je ionak prezime! O veliki vođo, zaboravio si prebaciti jedan moj post.da, znam, ti jedan Ban!! vidio sam, al ne mogu naknadno joj , kad dođe i vidi temu, nikad neću dobit onu kantu kaj mi je već godinu dana kod njega
Eh, mogu samo zamisliti koliki osmjeh ti je sada na licu!