Odlično izgleda, svaka čast...

Nego, što se svi "žalite", trebali bismo ovo što Dellete radi shvatiti kao podstrek da još netko pokuša nešto slično!

Gdje su recimo novi ripariji/paludariji (kao odgovor na njen), pa novi pico akvariji (tamo na AkTeru-je baš bilo odličnih)? BTW, koji je od onih pico akvarija s AkTer-a bio od Dellete?

Mislim da je to što ona (svjesno ili nesvjesno) može pokrenuti odlična stvar, samo ne smije ostati sama u tome... izgubit će volju ako je nitko ne bude pratio.

Hajde neka AkTer pokrene neki novi natječaj (makar prva nagrada bila "stisak ruke") npr. tko će napraviti bolji riparij/paludarij? Ili bilo što drugo ali da je neka manje istražena tema? Mislim da bi to potaknulo ljude da se malo trgnu recesiji unatoč. Ne mora ni biti velika litraža, evo tu se može vidjeti kako i 16 L može odlično izgledati!
I još samo jedna stvar, "slučajno" sam vidio što je Dellete kupila neki dan u Aqua Terri i jedva čekam da i to predstavi na akvarij.net-u... izgleda da od nje slijede nove "provokacije" u skoroj budućnosti!