Dragooon, svaka cast

A ja mislila da im jos nije nitko gledao pod rep!
Zato je i dobila ime koje se lako transformira u musko... ali zapravo mi se kellsov prijedlog jaaako svidja - Stevica, takav nadimak mi ima prijatelj
Ok, usvojeno!
I hvala na ostalom infu. Bilo je predobrih brace i sestara! Kome su otisle? Sad cu po malo pocet proucavati nazive morfova i genetiku. Tko zna, mozda jednom dodje prava stefica 
Nemaš frke zato smo tu

Pa znaš da se pod rep mora zaviriti

Jel to tvoja zenka pobjegla u transportu? 
Da. Stavil sam ju u kutiju koja ima zatvarače još sam kutiju i zaljepil za svaki slučaj, ali si je nadigla ugao poklopca koji se da nadiči jako teško, ali vidiš bedak uči na svojim greškama a pametan na tuđim

cijeli auto sam rastepel znači upravljačka ploča, sjedala, kompletan tapecirung,obloge od vrata nešto malo mašine, i naravno nisam ju našel.
Zato pazite one su majstori za bijeg. Sad me škoja naučila i videl sam kak ti iskusni rade ( Džapo) prvo u vreču, a onda u kutiju. Ja se nadam da če ju zamjenit kroz koji dan ženkica snow ili okeetee .
Prilicno je divlji, plasljiv. Kada mu je dovoljno toplo ima ostar stav, sva sreca pa je jos krezub
Koji pristup za malo ga pripitomit da mi ne odgrize nos kad bude veci?
Trebaš samo malo radit sa njom povremeno ju stavit na ruku. On je sad mali i plašljivi kroz kratko vrijeme bi se trebal priviknut da mu nisi pretnja. Kad ga uzimaš nemoj mu baš sa gornje strane prilazit jer se tako osječa ko pljen. Moja ženka je do godine dana bila super onda je na jedan mjesec poludela tolko je grizla da je to čudo, samo se ne smiješ bojati jer te nemože pojesti. Nakon mjesec dana divljanja i griženja se oped smirila i više nikad nije pokazala znakove agresivnosti.
Sada je bio dobio jest nakon 5 dana tj. 6. dan nakon proslog hranjenja. Cinio se jaaako gladan. Da li da mu dajem svaki 5. dan ili?
Thnks 
Eto kak se hrani
-Jedan pinki miš (2-3g) svakih 4-5 dana (Zmija težine 4-15g)
-Dva pinki miša (3g x 2) svakih 4-5 dana (Zmija težine 16-23g)
-Malo dlakavi miš (5-7g) svakih 5-6 dana (Zmija težine 24-30g)
-Normalno dlakav miš (7-9g) svakih 5-6 dana (Zmija težine 30-50g)
-"Skakač" miš (9-12g) svakih 5-6 dana (Zmija težine 51-90g)
-Skoro odrastao miš (14-20g) svakih 7 dana (Zmija težine 91-170g)
-Odrastao miš (24-30g) svakih 7-x dana (Zmija težine 170+)
-Veliki odrasli miš (40-50g) svakih 7-x dana (Zmija težine 400g+)
Mada ja hranim sa štakorima. Prvih 15 hranjenja svaki 4 dan sam hranil sa pinki mišem, i onda sam prešel na pinki štakora kojeg je jela bez problema. I onda kako raste povečavaš štakore.
.
Nakon bjega sam malo paranoicna da ga opet ne izgubim, kako da znam jel kroz nesto moze ili ne proc? Mislila sam da ni kroz ovo kroz sto je prosao - nemoze. A mora imati rupe za disanje... Stavila bih ga mozda u prazan akvarij ali neznam kako da napravim ventilaciju onda, jel su dosta 2 rupe na vrhu? Koliko visoko on moze?
Svi smo paranoični nakon bjega vjeruj

dok je tak mala može kroz dosta male rupice. Može akvarij i na poklopcu možeš stavit skroz sitnu mrežicu. Pa dve rupe na vrhu kroz koje on nemže pobječi nisu dovoljne.Možeš uzet najmanji borer pa napraviš više rupa. On se u uglovima terarija može skoro pa cijeli ispružit, a na sredini ne.