Ova biljka na 3.slici je Ophiopogon japonicus Kyoto,kupljena kao akvarijska.Vidim da od nje ne bu niš,korijen joj je djelomično istrulio,morala bu van.I da,kupila sam bicolora,znači to je greška.Još je jako mali,zasad ne radi probleme,uopće ne doživljava druge ribice,samo šljaka.Zapravo sam htjela 2-3 otića,ali ih nisam nigdje našla.Baš mi je žao,krasan je,bum ga onda ili vratila ili poklonila.
Borac je u malom akvariju,12 l.S njim su samo 3 leopard zebrice,a one su puno prebrze za njega.Bum vidla kak bu to funkcioniralo,za sad je dobro.One se drže zajedno,on pliva za svoj račun,i sve 5.Jedino nisam sigurna da li je to premalo prostora zebricama,dajte me prosvijetlite.
Biljke sam posložila po visini,samo kaj se ove straga još nisu razrasle,jer sam dobila gomolje,pa im treba malo vremena.Bum vidla kak budu se kod mene razvijale,pa ih pretumbam.Uglavnom,prezadovoljna sam,nisam imala pojma kak su ti mali ribeki zanimljivi,žao mi je kaj već davno nisam složla akvarij.Imam vrtno jezerce,ali u njemu ne mogu tak izbliza promatrati ribe ko u akvaču.Sad navečer pas,mačka i ja buljimo u akvarij.Baš su divne te živinice.
Svima hvala na komentarima,upozorenjima i savjetima,nadam se da bu,uz vašu pomoć,moj akvarij postal stabilan,mali svemir.pozdrav!