Ovako, ja sam takoder sudjelovao u ovoj kupnji. Nisam bas zadovoljan sa alslimits ponasanjem. Cijeli put prica kako je posten i kako bi rade da ako mora nesto uginuti, da to bas bude njegovo te kako mu je tako lakse radi drugih ljudi. Te kako bi dao par svoji kozica drugima, samo da svi budu sretni i veseli. Bullshit

On je narucio 20 green shrimpa kao i ja. Znaci trebalo ih je doci 40. Doslo ih je 38, drugo je uginulo. OK, onda smo se dogovorili da cemo podjeliti 50-50% najpostenije. On je djelio kozice, ja sam dobio 17 komada a ne 19. Znaci da je 21 bilo kod njega. Meni ovo nije do zajebancije, jel je svaka kozica bitna kada se to ovako "svecano" narucuje. Te cu bome cjepidlaciti ama bas na svemu.
Kada sam mu to javio, reko je da ce prebojati stanje kod sebe. Naravno bilo je viska ali po njegovom samo 1 kozica. Ne znam kako ako je od 38 kozica kod mene 17, hmm onda ocito kod njega ima 21? No ok, onda mi je reko da dodem po nju. Pa nije pod vikendom doma, pa je na akteru, pa ovo pa ono. Pa mi javi kako bi rade zadrzao to moje i meni dao 25kn da si ja odem u Aqua Terru po kozicu. Koji vrag? Pa covjek bi me nasetavao kao malu budalu, radi cega? To je moje! Znaci po njegovom bi ja trebao doci do nejga, te uzeti 25kn, te otici do Aqua Terre po tko zna koju kozicu?! Jel bas ne vjerujem u to sta napisu pod vrstu kozica koje drze.
Naravno da sam mu reko kako mi to ne pase, da zelim doci po to sto sam platio, pa pripada meni! Onda je odgovorio da povlaci ponudu, da su neki ljudi bezobrazni, da je on radio svima uslugu. Ma vidi ti njega, blazen bio on nama svima...
Poanta je da sam se ja javio prije svega ovoga, da odkazem narudbu. Te mi je reko kako je vec sve uplazio i ja kao covjek, sam reko da ne zelim zajebati ljude te cu sudjelovati, sve radi svoje rijeci. Iako sam imao bolju ponudu i mogo sam sve zajebati ali nisam, jel nisam muljator. No on, sere li ga sere o postenju a, na kraju ispadne ovako...
Negative feedback