Nekada...davno...dakle, lako je moguce da to vise nije tako....
Ako je zgrada imala zajednicko brojilo....potrosnja vode se obracunavala, a shodno tome i placala, prema broju "stanovnika" pojedinog stana. Dakle, tom logikom, ako je u stanu zivila neka bakica sama..placala je 20kn vode mjesecno. U stanu do nje, zivjela je peteroclana obitelj, i placali su 134kn vode mjesecno. Jasno, ovo je karikirano. Ali, racunali su na taj princip. Znaci, uopce se nije gledala potrosnja u smislu koliko je tko potrosio, vec koliko je ukupno potroseno, i sukladno tome te broju stanara pojedinog stana se odredjivalo koliko tko mora platiti....
I iako je u mome stanu uredno bio postavljen brojac...a isti je pokazivao da je stvarna potrosnja manja od one "procjenjene"...nikoga nije previse bilo briga.... Isto tako...nije ih zanimalo ni ako je brojac pokazivao da se trosi vise vode od onoga koliko se placa.....
Tako da....sve ovisi po kojem sistemu se kod tebe obracunava. Ali...ukoliko tvoj stan nema vlastitio brojilo....mislim da ti nitko ne moze dokazati tocno koliko vode si ti potrosio. Ili nisi.... Mogu se buniti, jasno.....ali...ukoliko je stan tvoj....ne iznajmljen ili unajmljen...tvoj.... eh, da je moj...mislim da bih jako brzo naglavacke izbacio onoga tko bi mi dosao u moj stan i pitao me koliko vode ja to trosim....

i nebi me previse zanimalo ciji je on tocno predstavnik....
Sakrivati akvarij.....o boze.....

Mislim...sto je sljedece...odselit ces jer nekome smeta sto filter zuji.....

Ako je stan tvoj....priredi, dezinficiraj i ocisti jedan poveci komad drveta...okrugli...u narodu znan kao palija..... dalje znas i sam....

zezam se.....