pa ne znam baš...pošto radim sa takvim stvarima, izolirana soba i razni dodaci za "prikupljanja" i "upijanja" zvuka, više koriste u studiju, nego nama za slušanje glazbe doma..po tome, razglasi na otvorenom ne bi ništa valjali 
Uglavno i ne valjaju, osim što ispunjavaju zadaću da su "dovoljno" glasni

Da se razumijemo audiofilija je igra bez granica i uvijek ce traziti poboljsanje u zvuku u bilo kojoj stavci a oni koji su zadovoljni zvukom je jako malo.
A akusticki tretirati sobu ne izuskuje posebno puno novaca vec znanje kako ju tretirati.
Nebi se bas slozio oko kablova sa tobom.
Tako je, ali ako to želiš napraviti kako treba, ta je soba samo za slušanje glazbe, i nije baš za cjelodnevni boravak/život. Malo Hrvata ima mogućnost priuštiti si sobu za slušanje glazbe.
A kablovi i usviravanja istih su mi uvjek draga tema

koja redovno vuče u flame.
Više je puta predloženo, na raznim forumima, pa tako i na audiofil.net da se napravi testiranje kablova na jednom sustavu, pa da šišmiši pogode koji kabel trenutno svira, ali nije išlo.
Mislim da je i bug jednom radio zajbanciju na temu kabela pa je jednu od boljih ocjena dobio zvučnički label , model UTP cat5e

iliti vulgaris mrežni kabel sa 8 bakrenih licni.

Da se razumijemo, volio bi imati takvu sobu, pored sobe sa akvaijima

ali... još uvijek živim u 57m2 pa mi je neizvedivo. A naslušao sam se sistema sa krellovima, luxmanima od pojačala, nakamichi deckovima i dobrim starim Pioneerovim gramofonima koji su svirali na Kef reference2.
Slušao sam i elektrostatske samogradnje, ali to su bila neka druga vremena...

Sada imam Yamahu rvx959a, koja zanjih godinu dana više skuplja prašinu nego radi, B&W DM302, jako "lijepi" monitori, Heco bandpass SW, koji popunjava rupu od 40-70Hz, optika mi je HTPC, koja ionako samo glumi transport sa DA konverter u Yamahi.