Zao mi cuti....mozda si malo pozurila s ribama, s obzirom na vrijeme cikliranja. Iako, nekako bih se priklonio misljenju da se tu radi o losoj filtraciji, uostalom, o tome je napisana cijela stranica.... preslab filter, premalo filter materijala, previse riba.... Neznam koliko ih je brojcano unutra, ali..... mislim da ti filter crkava s tolikom kolicinom....
A i o tome smo pricali, cini mi se....dobar protok i puuuno filter materijala, ne ubija te to malo hrane koja lezi na dnu, to ti je najmanji problem.... cistaci ti tu puno ne pomazu. Iako, s malawcima, situacija da ostaje hrana na dnu nije dobra..... ako je sudeci po slabom iskustvu sa svojim, ama bas nista hrane ne uspije doci ni do pola akvarija, kamoli da padne na dno kad oni navale. U biti, neznam ni s cime ih hranis?
Ja sam dobio savjet, i njega se sljepo pridrzavam. Mozda je pogresan, mozda postoji i bolji nacin, ali, eto....meni se pokazao kao odlican i funkcionalan. Sak green hrana, jako malo, vise puta dnevno. Ribe rastu, ljepo napreduju, voda ok, problema nemam, osim sto me copila ona alga, ali to je cak i pozeljno....
Znaci, ako ces sto poduzimati....jaci filter - hitno. Zicaj okolo, posudjuj, moli, da barem pola tog novog napunis starim i zacikliranim filter materijalom, i stvar ce se popraviti.....
Moje laicko misljenje...
Ikota>definitivno aquastarka.... moze i sa gro-luxom, moze i sama....