Kolovoz 08, 2025, 08:31:51 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Nova trgovina - Zvjerinjak  (Posjeta: 4718 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline andrijas

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Muški   Dob: 42
Nova trgovina - Zvjerinjak
« u: Rujan 12, 2011, 22:44:04 poslijepodne »
danas sam dobio na autu letak i našao ih na fejsu... jel netko bio? počeli su davat prek fejsa neke popuste od 15%, pa bi se mozda isplatilo ic pogledat...

http://www.facebook.com/pages/Zvjerinjak/242545522449257?sk=wall

Offline andrijas

• Punopravni član
  • **
Odg: Nova trgovina - Zvjerinjak
« Odgovori #1 u: Rujan 13, 2011, 20:52:07 poslijepodne »
eto bio sam danas pa dojmovi:

Nije jako velik prostor, drze samo ribice, papigu i opremu/hranu.
Ribice su sve SLATKOVODNE, pola tropske, pola hladnovodne. Lijepe su i zdrave. Dobivaju nove cca svaka 2 tjedna.
Prodavačice su vrlo uslužne, ali im malo fali znanja o ribicama - to ću pripisati tome što se tek otvorio prije 10tak dana.
Cijene su standardne, ništa posebnog. Postoji mogućnost učlanjenja u klub (nešto kao pet centar) i dobivaju se popusti, akcije itd itd...
Ribice se mogu po želji NARUČITI - dakle telefonski se nazove, zatraži se određena vrsta i oni nabave.
Imaju malo biljaka, ali nisu trule/oštećene, već razvijene i lijepe.

Sve u svemu - malo, ali dobro  :klap:

Offline Vice

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Vicko
« Odgovori #2 u: Rujan 13, 2011, 21:19:37 poslijepodne »
Jeli to u zagrebu? Koja dio zga i koja ulica? Jako lijepo izgleda,nadam se da je povoljno  :up:

Edit: nasao sam ;)
« Zadnja izmjena: Rujan 13, 2011, 21:37:26 poslijepodne od Vice »
"I ask people why they have deer heads on their walls. They always say because it's such a beautiful animal. There you go. I think my mother is attractive, but I have photographs of her." ~Ellen DeGeneres

Offline thorus

• Moderator (lokalni)
  • Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #3 u: Rujan 15, 2011, 13:19:01 poslijepodne »
Dućan je katastrofa.
Ne znam koga ti reklamiraš, ali poprilično je suprotno od onoga što sam ja doživio.
Prodavačice nemaju pojma.
Pitam ih za grijače od 25 W, u čudu traže sa svjetiljkama (cijevima). I dok sam im ja pokazao kako to izgleda, nađem cijenu za 50 W je 160 kn!!!
I pita mene onda teta, a koliko inače koštaju???
Kažem ja cca 70tak kuna, i Kaže ona meni: "imali smo od 25 W za 80 kn al smo ih prodali"  :) A nedavno otvorili.
Gledam ribice i pitam koliko vam košta sijamski borac (u akvariju sa colisama!!!), i gleda ona u akvarij muči se s imenima ribica, i pronađe cijenu i reče 20 kn, i pokaže mi na cijenu za "sijamski algar". Ono  :( slično je "sijamski".
Drugi put ja pričam sa tetama za rasbore, koje su sve ofucane, fale im pola peraja i velim joj da su im poprilično jadne ribe da bi ih trebalo malo zaliječiti, i bio je tamo neki frajer (valjda vlasnik) i dotrča i veli "ma ne, friške su ribe, prekjučer su došle"  :klap: K'o da ću ih na gradele.
Cijene su normalne k'o u Pet shopu ili Zoo City-ju, ali znanje je katastrofalno!
Neki dućani rade super zbog prodavača koji znaju jako puno kao npr. Tetovirani frajer iz Beluga, Teta iz Aqua Terra, Brada iz Vilija, ili mladi Vladek iz Zoo City-ja iz Garden Mall (nekada Mandyja) i radije ću platiti više ali da mi bar prodavači znaju o čemu pričaju.

Offline cicovspu

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • CiCo
« Odgovori #4 u: Rujan 15, 2011, 13:27:13 poslijepodne »
tetovirani frajer iz Beluga :D :D :D
to je Skorpac tu na forumu ;) :up:

slažem se thorus... oni dućani u kojima akvaristi kupuju je onaj di radi netko ko zna znanje :up:
Zaprešić / Vukovar / Križevci
Trigon190
Cayman 60

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
« Odgovori #5 u: Rujan 15, 2011, 13:44:57 poslijepodne »
Tetovirani fraaaajer iz Belugaaa, macaaaan!  :D :D :D Sad kad nas sve izbaci ha ha ha
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #6 u: Rujan 15, 2011, 13:57:28 poslijepodne »

Neki dućani rade super zbog prodavača koji znaju jako puno kao npr. Tetovirani frajer iz Beluga

Koje ulizivanje adminu! Jes ti to fotke za natječaj slao pa sad skupljaš bodove???!  :D :D :D
Ne samo da nezna, nego je i obični bikerski divljak i huligan!  :clown:

Offline cann

• Punopravni član
« Odgovori #7 u: Rujan 15, 2011, 15:07:18 poslijepodne »
al je frajer, da ga hebeš :D :D
i ja bi mu dao :D

Offline andrijas

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #8 u: Rujan 15, 2011, 16:24:24 poslijepodne »
 :D :D :D :D :D

Hahahahaha, a eto rekao sam da im znanje nije bas zavidno, a ovo "prekjucer su dosle" objasnjava stanje koje si zatekao :/

ah steta...  :down:

btw: nikog ne reklamiram, a da reklamiram - reklamirao bi Belugo :P

Dućan je katastrofa.
Ne znam koga ti reklamiraš, ali poprilično je suprotno od onoga što sam ja doživio.
Prodavačice nemaju pojma.
Pitam ih za grijače od 25 W, u čudu traže sa svjetiljkama (cijevima). I dok sam im ja pokazao kako to izgleda, nađem cijenu za 50 W je 160 kn!!!
I pita mene onda teta, a koliko inače koštaju???
Kažem ja cca 70tak kuna, i Kaže ona meni: "imali smo od 25 W za 80 kn al smo ih prodali"  :) A nedavno otvorili.
Gledam ribice i pitam koliko vam košta sijamski borac (u akvariju sa colisama!!!), i gleda ona u akvarij muči se s imenima ribica, i pronađe cijenu i reče 20 kn, i pokaže mi na cijenu za "sijamski algar". Ono  :( slično je "sijamski".
Drugi put ja pričam sa tetama za rasbore, koje su sve ofucane, fale im pola peraja i velim joj da su im poprilično jadne ribe da bi ih trebalo malo zaliječiti, i bio je tamo neki frajer (valjda vlasnik) i dotrča i veli "ma ne, friške su ribe, prekjučer su došle"  :klap: K'o da ću ih na gradele.
Cijene su normalne k'o u Pet shopu ili Zoo City-ju, ali znanje je katastrofalno!
Neki dućani rade super zbog prodavača koji znaju jako puno kao npr. Tetovirani frajer iz Beluga, Teta iz Aqua Terra, Brada iz Vilija, ili mladi Vladek iz Zoo City-ja iz Garden Mall (nekada Mandyja) i radije ću platiti više ali da mi bar prodavači znaju o čemu pričaju.

Offline thorus

• Moderator (lokalni)
  • Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
« Odgovori #9 u: Rujan 16, 2011, 11:21:15 prijepodne »
Ljudovi ne zajebajite!
Fakat ne znam ljude tu na forumu.
 :) Dobro Dante me nagovarao da prodam dušu vragu (btw biljke su prva liga), ali osim njega (i šogora) ne poznam nikoga.

Još kad se sjetim  -? da sam teti objašnjavao da bi im bilo jako dobro držati hang on rasvjete (blijedi pogled  :roll: - "kakvu rasvjetu?"), jer ih baš i nema previše na tržištu.

Offline Werther

• Trade Count: (+2)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
    • Betta Svijet
« Odgovori #10 u: Rujan 17, 2011, 01:40:03 prijepodne »
Ljudovi ne zajebajite!
Fakat ne znam ljude tu na forumu.
 :) Dobro Dante me nagovarao da prodam dušu vragu (btw biljke su prva liga), ali osim njega (i šogora) ne poznam nikoga.

Još kad se sjetim  -? da sam teti objašnjavao da bi im bilo jako dobro držati hang on rasvjete (blijedi pogled  :roll: - "kakvu rasvjetu?"), jer ih baš i nema previše na tržištu.

Potvrđujem! Thorus stvarno skoro nikog ne zna... a ni slike nije nigdje slao. Tako da nema to nikakve veze s ulizivanjem adminu! :)
A ako je Skorpac "onaj" iz Beluga, onda super da je tu... ja ga isto pohvaljujem, svaka čast! :klap:

Moje preporuke također idu: Aqua-Terri, Zoo Viliju i Belugu! Hvala na savjetima i pomoći svim stručnim ljudima koji tamo rade i samo tako i dalje!
Upravo to je ono što ih izdvaja u odnosu na one koji "samo" prodaju!

Offline dante

• Član redakcije
  • Punopravni član
« Odgovori #11 u: Rujan 17, 2011, 01:53:27 prijepodne »
Ma ne zezamo mi njega, nego našeg Škropeca!  :)
Nebu se on na nas ljutil! Hm, valda...  -?
Ti se isto ne ulizuj!  :D