Dućan je katastrofa.
Ne znam koga ti reklamiraš, ali poprilično je suprotno od onoga što sam ja doživio.
Prodavačice nemaju pojma.
Pitam ih za grijače od 25 W, u čudu traže sa svjetiljkama (cijevima). I dok sam im ja pokazao kako to izgleda, nađem cijenu za 50 W je 160 kn!!!
I pita mene onda teta, a koliko inače koštaju???
Kažem ja cca 70tak kuna, i Kaže ona meni: "imali smo od 25 W za 80 kn al smo ih prodali"

A nedavno otvorili.
Gledam ribice i pitam koliko vam košta sijamski borac (u akvariju sa colisama!!!), i gleda ona u akvarij muči se s imenima ribica, i pronađe cijenu i reče 20 kn, i pokaže mi na cijenu za "sijamski algar". Ono

slično je "sijamski".
Drugi put ja pričam sa tetama za rasbore, koje su sve ofucane, fale im pola peraja i velim joj da su im poprilično jadne ribe da bi ih trebalo malo zaliječiti, i bio je tamo neki frajer (valjda vlasnik) i dotrča i veli "ma ne, friške su ribe, prekjučer su došle"

K'o da ću ih na gradele.
Cijene su normalne k'o u Pet shopu ili Zoo City-ju, ali znanje je katastrofalno!
Neki dućani rade super zbog prodavača koji znaju jako puno kao npr. Tetovirani frajer iz Beluga, Teta iz Aqua Terra, Brada iz Vilija, ili mladi Vladek iz Zoo City-ja iz Garden Mall (nekada Mandyja) i radije ću platiti više ali da mi bar prodavači znaju o čemu pričaju.