Hvala ljudi na interesu!
Juricas, grana je od Cannibala još sa prošlog AkTera ova veća a ova manja je iz kumovog vinograda.. ( jučer stigao mošt, ajmeee )
No lijepo, umjesto da razmišljam kako ću otplatit kredit ja pol noći razbijam glavu o dosjedu kamenja, idealnoj konzistenciji i nagibu pada šljunka, prizivam duhove davno isušenih jezera, glođem granu u nedomuici...
Vedrane, ne samo da još nema vode nego su mi i ribe još u inozmestvu, ćuće negdje u Češkoj i ne znaju što ih ćeka..

l.p. biljaka neće biti osim mahovine koju namjeravam na određenim djelovima stijene i korijenja držati u tankom i gustom sloju, ciljam što prirodniji efekt, tako da su čak i alge dobrodošle uz naravno pokušaj što boljeg estetskog dojmaa biljaka koliko sam vidio i onako baš nema u ciljanom biotopu,stavit ću još i plutajućeg bilja radi kvalitete vode.
Cannibale, ja car biotopa? ja jedino mogu bit car gubljenja v vremena, loših odluka i opet gubljenja vremena u pokušaju donošenja istih

Malky, kakvo usavršavanje? Pa sad je sve raskopano u nastojanju da zadovoljim vlastite prohtjeve koje ne znam zadovoljiti, (cure, o akvaristici govorim..khmm)
Iris, ma tuci i treba me

Damire, je jednostavno ali zzbog dosjeda tj, nestabilnosti kamenja, neodrživo jer sam sve samo praktićki nabacao i slikao e a sad mozgam kako da i dalje dobro izgleda a bude stabilno i po mogućnosti da sadrži par spilja za stanovnike, bilo bi puno lakše složit bez pokušaja spilja jer treba izbjeć dojam kamenih mostova u pokušaju stvaranja šupljina..
Sinkee, nažalost u prirodi mi je da žurim i sapletem se..
Dellete, vodim te na izlet

Svima hvala na prijedlozima i komenatarima, nema ni prvog ni drugog, niz ovu stijenu valja mi se se ''take 3''