Kolovoz 04, 2025, 00:04:22 prijepodneNajnoviji Član: Kiki24

Autor Tema: Kakav co2 u 96l?  (Posjeta: 5169 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Damir_Sl

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški  
Odg: Kakav co2 u 96l?
« Odgovori #25 u: Rujan 05, 2011, 19:13:25 poslijepodne »
Ups.... :-[

nisam te gadjao ali sam te izgleda slucajno pogodio..... sorry, nisam uopce mislio na tebe.....a svi mi valjda brljamo.... :up:

Offline Brljator

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #26 u: Rujan 05, 2011, 21:38:12 poslijepodne »
 :a015:

Offline gstaraz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Pelcer po pelcer...
    • altbierbude
« Odgovori #27 u: Rujan 05, 2011, 22:58:23 poslijepodne »
A šta reč... lizi lizi kisi kisi ... u prvih par postova si dobio sve informacije koje si tražio, i još su ti ljudi pokušali pomoč da uštediš pare...

Baš ti pristaje avatar ;)

Offline Iris

• Punopravni član
  • Floccinaucinihilipilification
« Odgovori #28 u: Rujan 06, 2011, 01:06:15 prijepodne »
Konačno imam malo vremena da se zahvalim pravim ljudima (majstor76,dante i Dellete) koji su shvatili moj problem (za DIY sam smatrao da je ono što sam napravim od pivske boce itd...a za original ''proizvode'' od raznih proizvođača (Nutrafin,Ferplast itd...) nisam znao da i njih smatrate DIY co2 sistemima.Nisam znao i zato sam smatrao da je ovaj forum pravo mjesto da mi netko normalno to i objasni.Namjera mi je bila poboljšat svoje znanje i napredovat u uzgoju.Naravno,kao i uvijek to su iskoristili određeni ''dušobrižnici'' da bi pokazali nama malima koliko su oni ''veliki'' i ne bi mi to bio toliki problem da se među njima nije našla i Iris koja je član redakcije-LEKTOR.Osoba koja bi prva trebala pomoć početnicima kao što sam ja,a ne se postavljat s visoka uz komentare ''prvo udahni duboko''.Mislim da mi je ovo zadnji put da sam tražio pomoć,jer se stvarno ne isplati biti vreća za udaranje nadobudnim akvaristima.Mislim da ste mi dovoljno zgadili ovo sve i da nikad više neću koristit forum na ovaj način.                                                                                                                                                                                                                                                                               Još jednom veliko hvala svima koji su mi pomogli

Ponavljam,

udahni duboko.

Offline lp

• Punopravni član
    • HAS - HrAquascape.org
« Odgovori #29 u: Rujan 06, 2011, 08:11:01 prijepodne »
Prpa, samo hrabro...ljude ti ponekad živcira kad se o nečem priča tisuću puta, pa onda netko upadne i 1001. put, bez da pročita išta. Pogledaš prvo da li se pisalo o tome prije, malo članke na portalu i okolo, pa onda pitaš ako ti nije jasno nešto.  

Evo ti tekst koji smo Cigo i ja napisali, dok sam još bio u redakciji, pa će ti biti sve jasno: CO2 u biljnoj akvaristici  ;)

p.s. ovo dvoje "udahni, kisi, liži, velikih mudraca" su ti odavno poznati po svom, ajmo reć, posebnom pristupu ljudima...moraš ignorirat takve, uostalom ko svuda u životu, i furaj svoj film. Nisu oni akvarij.net, fala bogu.
« Zadnja izmjena: Rujan 06, 2011, 10:55:48 prijepodne od lp »

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 46
  • You'll Never Walk Alone
« Odgovori #30 u: Rujan 06, 2011, 08:26:31 prijepodne »
Naravno,kao i uvijek to su iskoristili određeni ''dušobrižnici'' da bi pokazali nama malima koliko su oni ''veliki'' i ne bi mi to bio toliki problem da se među njima nije našla i Iris koja je član redakcije-LEKTOR.Osoba koja bi prva trebala pomoć početnicima kao što sam ja,a ne se postavljat s visoka uz komentare ''prvo udahni duboko''.Mislim da mi je ovo zadnji put da sam tražio pomoć,jer se stvarno ne isplati biti vreća za udaranje nadobudnim akvaristima.Mislim da ste mi dovoljno zgadili ovo sve i da nikad više neću koristit forum na ovaj način.                  
Al smo ponosni!Zanimljiv si lik.Nitko tebi ne moze pomoc sa ovakvim stavom,spusti se na zemlju i budi zahvalan ljudima koji su  ti dali svoje vrijeme da ti pomognu i usmjere te na pravi put,a to sta ti slabo shvacas je nesto drugo...
« Zadnja izmjena: Rujan 06, 2011, 08:30:27 prijepodne od ZeleniMrav »
20l vanila
North: Unfinished business
“Look deep into nature, and then you will understand everything better.” AE

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
« Odgovori #31 u: Rujan 06, 2011, 08:50:51 prijepodne »
p.s. ovo dvoje "udahni, kisi, liži, velikih mudraca" su ti odavno poznati po svom, ajmo reć, posebnom pristupu ljudima...moraš ignorirat takve, uostalom ko svuda u životu, i furaj svoj film. Nisu oni akvarij.net, fala bogu.
Evo onda i mene,treceg mudraca pa nek bude komplet.Ti si ocito ljubomoran i zelis tu ljeciti neke svoje stare rane a dobro shvacas da su mu ti 'mudraci' htjeli pomoc!A to za ignoriranje nekih ljudi si u pravu,pogotovo onih sa visokim egom,gledam bas u nebo i vidim da ih ima skroz gore.
20l vanila

Offline sarita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 50
« Odgovori #32 u: Rujan 06, 2011, 08:53:53 prijepodne »
Koji vam je?
Ali stvarno...  :roll:  :down:

Offline cann

• Moderator
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #33 u: Rujan 06, 2011, 10:03:21 prijepodne »
ošlo sve u kukuruz :D

..ajde ne svđajte se oko bedastoća, ne želim stat na ničiju stranu, ono što sam i napisal kolegi prpi, da malo koristi tražilicu, članke itd..jer smo stvarno prežvakali sve ovo milijun puta..
niti smo ga razumjeli što želi pitati (zbunilo me onaj nutrafin, ferplast, pa onda gotovi proizvodi), pa sam na kraju ispao bedast i budala...
prpa, ako misliš ić na dulje staze sa co2, svakako ti je moj savjet co2 boca, jer ćeš iludit sa diy smjesama, isprobavao sam ih nekoliko i nikad nisam bio zadovoljan, sad ide ovoliko mjehurića, sad je prejako, sad je preslabo..uzmeš bocu, investiraš kojih 500 kuna (nije 1000 kak je majstor reko, on bi sve najbolje :D :D ), i vozi miško ;)

p.s.
ovo sa  starosjediocima ne želim komentirat, jer bogamu, ovo je hobi, a ne neko prepucavanje i nadmudrivanje ko će koga utopit u žlici vode..
 :zagrljaj:

Offline lp

• Punopravni član
    • HAS - HrAquascape.org
« Odgovori #34 u: Rujan 06, 2011, 10:49:05 prijepodne »
Evo onda i mene,treceg mudraca pa nek bude komplet.Ti si ocito ljubomoran i zelis tu ljeciti neke svoje stare rane a dobro shvacas da su mu ti 'mudraci' htjeli pomoc!A to za ignoriranje nekih ljudi si u pravu,pogotovo onih sa visokim egom,gledam bas u nebo i vidim da ih ima skroz gore.

Legendo, ni ne poznamo se...ne nisam takav tip. Pogledaj vrijeme vani, sunce, idem uživat. Valjda je i kod tebe tako.  ;)

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
« Odgovori #35 u: Rujan 06, 2011, 11:23:08 prijepodne »
Naravno,kao i uvijek to su iskoristili određeni ''dušobrižnici'' da bi pokazali nama malima koliko su oni ''veliki''
Ocito mu uvijek netko smeta ili ima slicnih problema drugdje(mozda pod drugim nickom) ili pati od osjecaja velicine a to me ni ne cudi sa obzirom na  ovakvo ponasanje.Nitko tu nista nije iskoristio a pogotovo ne Iris od koje je dobio odgovor u detalje i  treba joj bit zahvalan,pa je onda stavlja u negativni kontekst i sad bi ga kao trebalo stitit i razumjet jer je bezobrazan?A neki su kasnije onda jos iskoristili situaciju da zagriju atmosferu i ljece si komplekse.Vjeruj mi da mi nije uopce u interesu svadjat se nit sam to ikad potencirao al nemogu biti hladan na ovakve stvari jer vidim dobro sta se dogadja.Bolje je onda ocito uopce ne pokusat pomoc ljudima a najbolje odlogirat se i vise ne koristit forum!
20l vanila

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
« Odgovori #36 u: Rujan 06, 2011, 12:16:58 poslijepodne »

Legendo, ni ne poznamo se...ne nisam takav tip. Pogledaj vrijeme vani, sunce, idem uživat. Valjda je i kod tebe tako.  ;)
Ne mislim nista lose o tebi.Samo sam spomenuo sta ne volim kod ljudi.
20l vanila

Offline gstaraz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Pelcer po pelcer...
    • altbierbude
« Odgovori #37 u: Rujan 06, 2011, 16:16:23 poslijepodne »
Pa de si bre scaperu ... šta me spominješ uopče ?
...Tražiš a ???

Pozovi si ovog perspektivnog scapera na tvoj site pa se lickajte tamo i brijite mufiče, ...ali pazi, mogao bi ti biti opaka konkurencija koliko vidim ;)

Offline majstor76

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kutina
« Odgovori #38 u: Rujan 06, 2011, 18:29:43 poslijepodne »
uzmeš bocu, investiraš kojih 500 kuna (nije 1000 kak je majstor reko, on bi sve najbolje :D :D )

Hijao, uzet cu savjet drugarice Iris i duboko udahnuti  :D

Offline cann

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #39 u: Rujan 06, 2011, 18:35:59 poslijepodne »
uzmeš bocu, investiraš kojih 500 kuna (nije 1000 kak je majstor reko, on bi sve najbolje :D :D )

Hijao, uzet cu savjet drugarice Iris i duboko udahnuti  :D

:D :D
boca 3kg 200, manometar 150, igličasti 80 kuna
vrijeme koje provodiš u ne nerviranju = neprocjenjivo

Offline majstor76

• Član redakcije
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kutina
« Odgovori #40 u: Rujan 06, 2011, 20:24:12 poslijepodne »

Naravno da se moze za te novce. Cak i nakon sto par puta obnovis riblji fond (jer si ih pobio sa co2) jos uvijek mozes biti u plusu.

Offline veco

• Trade Count: (+4)
  • Punopravni član
« Odgovori #41 u: Rujan 06, 2011, 21:01:09 poslijepodne »
drugovi i drugarice ja mu preporučujem Easy Carbo za tih 96l low light sa 18W T8 rasvjete...

Offline Damir_Sl

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #42 u: Rujan 06, 2011, 21:11:12 poslijepodne »
asti gospe, jeste ga razvodnili....vise ni co2 nezna kako mu je najbolje da se stavlja i dozira.... :21: :21:

Cek, idem po kokice.....tako, sad mozete dalje....ovo je bolje od sapunica... :up:

Offline ZeleniMrav

• Punopravni član
« Odgovori #43 u: Rujan 06, 2011, 21:24:33 poslijepodne »
drugovi i drugarice ja mu preporučujem Easy Carbo za tih 96l low light sa 18W T8 rasvjete...

Bravo imenjak...tko bi se toga sjetio  :D  :up:
20l vanila

Offline cann

• Moderator
  • Punopravni član
« Odgovori #44 u: Rujan 06, 2011, 21:46:13 poslijepodne »

Naravno da se moze za te novce. Cak i nakon sto par puta obnovis riblji fond (jer si ih pobio sa co2) jos uvijek mozes biti u plusu.
ne znam u čem je problem ????
što me gnjaviš po forumu toliko ???? od kada si postao član redakcije nema ti ravna !!
sad shvaćam određene forumaše, koju polude kad netko piše samo iz teorije, a zapravo ništa slično nije radio u praksi..
da ti iskreno odgovorim, imam bocu za 200 kuna, manometar od frenda, koji vrijedi kojih 150 kuna, i igličasti za 80 kuna, sve radi godinu dana, možda manje, ne bitno, nikad ništa nije iscurilo kao višak, pa te molim da pišeš konkretne stvari, a ne da me ispravljaš na svakom koraku..
koliko se sjećam, svugdje pišeš o svemu, pa daj onda pokaži svoje akvarije, da vidimo nešto i u praksi..

administratorima: niti mi najmanje ne pada na pamet svađat se po forumu, al me jednostavno ovakvi natpisi i puka prozivanja koja nemaju veze s vezom, tjeraju da pišem ovako..

Offline Iris

• Punopravni član
  • Floccinaucinihilipilification
« Odgovori #45 u: Rujan 07, 2011, 01:46:08 prijepodne »

Odličan savjet LP. :up: Mogao bi ga se i ti držati. ;)

Svima želim pivce za živce i DC u zelenom!  :zagrljaj: