Srpanj 19, 2025, 17:21:59 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Upozorenje na člana jure.  (Posjeta: 4979 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Piranhaa

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 35
  • Glupost je neuništiva...!
Odg: Upozorenje na člana jure.
« Odgovori #50 u: Kolovoz 31, 2011, 11:12:07 prijepodne »

Kisa pa zato sam i otvoril temu jer sam siguran da ima 17 g i da muljaju ali ima kolko vidim i ljudi koji misle da nisam trebal upozorit. Pa imam doma destetogodišnje djete i znam jako dobro kak zvuči a na telefon mi se javljal muški glas.

Možda mutira  ;)

:diablolol: :diablolol: :D :D :D :D
Tih dana bila si najlepsa na svjetu... I sada si...samo nema ko da primeti...

Offline mario12

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #51 u: Kolovoz 31, 2011, 12:11:28 poslijepodne »
Ja mislim da nije problem u klincu ,nego u roditeljima koji nežele zmiju u kući,al on sad od srama neće da se oglasi.Vjerujem da dečko ima 17 godina,jer obično se laže 2-3 god dok si mlad ,nikada ne 7 :a018k: E sad nastaje pitanje nakon ove nemile drame ko če kome prvi ukazat povjerenje i ili poslat sad već jadnu životinju (pretpostavljam da je ta zmija sad u nekoj kanti u garaži itd)  ili vratit novce.Uglavnom kolega jako zeznuta situacion.

P.S Al da mi je bilo vidit kad mamica otvorila paket,a unutra  :d028:    :fun: mislim da je i svećanik  :sheikh: bio za pozvati...
Prestanite pucat u mrtve konje...
Mob. 0993453385

Offline AndrejX

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
  • Disklejmer: ne prodajem papricice niti sjemenke
    • http://www.viralx.com
« Odgovori #52 u: Kolovoz 31, 2011, 14:00:42 poslijepodne »
Dragon, zeznuto je ako ce ti na kraju vracati zmiju pouzecem kaj ti prvo moras platiti, a tek onda mozes pogledati kaj je u kutiji tako da se pazi da te ne zafrknu!

netocno.. na salteru poste mozes otvorit paket i provjerit sadrzaj.. te preuzet ili odbit paket..

A kad ti postar donese na vrata?

Mozes i pred njim otvoriti npr. kako bi se uvjerio da je sve stiglo u komadu.

Offline Saša Puttar

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Varaždin
« Odgovori #53 u: Kolovoz 31, 2011, 15:08:25 poslijepodne »
Ja mislim da nije problem u klincu ,nego u roditeljima koji nežele zmiju u kući,al on sad od srama neće da se oglasi.Vjerujem da dečko ima 17 godina,jer obično se laže 2-3 god dok si mlad ,nikada ne 7 :a018k: E sad nastaje pitanje nakon ove nemile drame ko če kome prvi ukazat povjerenje i ili poslat sad već jadnu životinju (pretpostavljam da je ta zmija sad u nekoj kanti u garaži itd)  ili vratit novce.Uglavnom kolega jako zeznuta situacion.

P.S Al da mi je bilo vidit kad mamica otvorila paket,a unutra  :d028:    :fun: mislim da je i svećanik  :sheikh: bio za pozvati...

Mario12 mislim da je problem u dečku a ne u roditeljima. Dečko živi pod njihovim korovom o po njihovim pravilima. On se trebal dogovoriti prvo sa roditeljima a onda u nabavku žiotinje jer su roditelji ti koje ga hrane oblače i odgajaju pa bi se onda trebalo i njih poštivati i slušati.

Offline sarita

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 49
« Odgovori #54 u: Kolovoz 31, 2011, 15:45:52 poslijepodne »
Lako je biti general poslije bitke. Dogodilo se i vjerujem da ti se neće više, kaj sad... I ne, ne mislim da je problem u dečku. Roditelji su ti koji odgajaju, uče ih, postavljaju granice...  -?

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
« Odgovori #55 u: Kolovoz 31, 2011, 16:07:15 poslijepodne »
Hvala Andrej i ChildReborn na odgovorima! :)
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Nino G

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #56 u: Kolovoz 31, 2011, 19:17:30 poslijepodne »
E, sad nastaje pitanje nakon ove nemile drame ko če kome prvi ukazat povjerenje ili poslat sad već jadnu životinju (pretpostavljam da je ta zmija sad u nekoj kanti u garaži itd)  ili vratit novce.

Dečko ima 17 g ne mislim preuzimati paket...

Životinja je kod njih i nemam ju namjeru preuzet...

Vidiš Mario, ne razmišljaju svi kao ti. Na kraju krajeva, 300 kuna je 300 kuna... :dead:. Odlična referenca za jednog "ozbiljnog" uzgajivača!

Offline Saša Puttar

• Punopravni član
« Odgovori #57 u: Kolovoz 31, 2011, 19:32:54 poslijepodne »
E, sad nastaje pitanje nakon ove nemile drame ko če kome prvi ukazat povjerenje ili poslat sad već jadnu životinju (pretpostavljam da je ta zmija sad u nekoj kanti u garaži itd)  ili vratit novce.

Dečko ima 17 g ne mislim preuzimati paket...

Životinja je kod njih i nemam ju namjeru preuzet...

Vidiš Mario, ne razmišljaju svi kao ti. Na kraju krajeva, 300 kuna je 300 kuna... :dead:. Odlična referenca za jednog "ozbiljnog" uzgajivača!

Nino pa napisal sam da sam odma ponudil da uzmem natrag zmiju pa kaj bi ti da ja sad napravim da idem u požegu 300km u jednom smjeru. Odma sam rekel da mi ju pošalju i da či im vratit novac. Meni se niko niti ne javlja dok ih zovem. Ne razumijem kaj si ti sa tim štel sad reči molim te da mi objasniš. Pošto me njegov otac nakon moje ponudbe napadal i pretil policijom kak bi trebal reagirat?   Ako očeš znati agama mi je ponudil preko pp-a da ode po nju ali dok sam zval Juricu mi se nije ni javil još je čak i isključil mobitel. A kaj se tiče zmijice jako mi je žal. A ima tu i ljudi koji znaju da mi nije do 300kn

Offline markomed

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 36
« Odgovori #58 u: Kolovoz 31, 2011, 19:38:06 poslijepodne »
Probaj ih jos jednom nazvat, fino reci nek posalju pouzecem ti ces platit i ako ti opet zaprijeti policijom reci nek ih slobodno pozovu, nemas se cega bojati jer koliko znam nisi nista lose napravio (osim ako mozda bude neke frke oko prijavljivanja zmije i tih stvari u sto se ne kuzim bas)
Pokusaj iskemijati nesto da ju vratis jer ocito ne zele zmiju...sto dalje se ceka to su joj manje sanse da prezivi...

Offline Vice

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 28
  • Vicko
« Odgovori #59 u: Kolovoz 31, 2011, 19:57:06 poslijepodne »
Probaj ih jos jednom nazvat, fino reci nek posalju pouzecem ti ces platit i ako ti opet zaprijeti policijom reci nek ih slobodno pozovu, nemas se cega bojati jer koliko znam nisi nista lose napravio (osim ako mozda bude neke frke oko prijavljivanja zmije i tih stvari u sto se ne kuzim bas)
Pokusaj iskemijati nesto da ju vratis jer ocito ne zele zmiju...sto dalje se ceka to su joj manje sanse da prezivi...

...i mozda zato jer je prodao zmiju maloljetniku  -? -?
"I ask people why they have deer heads on their walls. They always say because it's such a beautiful animal. There you go. I think my mother is attractive, but I have photographs of her." ~Ellen DeGeneres

Offline Saša Puttar

• Punopravni član
« Odgovori #60 u: Kolovoz 31, 2011, 19:58:22 poslijepodne »

...i mozda zato jer je prodao zmiju maloljetniku  -? -?

Dečko ima17 godina i može kupit zmiju i u zoo centru.

Offline Nino G

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #61 u: Kolovoz 31, 2011, 20:13:54 poslijepodne »
Dečko ima17 godina i može kupit zmiju i u zoo centru.

U ZOO centrima prodaju životinje i mnogo mlađoj djeci. Isto tako, u ZOO centrima prodaju neadekvatnu opremu i neprikladnu hranu, daju nepotpune ili posve pogrešne savjete i informacije u uzgoju. Upravo zato ovaj forum ima praksu savjetovati nove članove da kupuju od hobista-uzgajivača.

Čovjek uči na greškama, a svako iskustvo se plaća. Ovaj puta je, na žalost, nadrapala nedužna životinja.

Offline tomek1221

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #62 u: Kolovoz 31, 2011, 20:31:32 poslijepodne »
Ne kuzim sta napadate covjeka bezveze,a pola vas ga uopce nezna,ja Dragona znam osobno i ne mislim da je nekoga zajebo ili slicno.mali je sam kriv za to sta se desilo.a svi vi skupa samnom saljete ko zna sta po paketima i nikome nista.od obicnog upozorenja ste napravili trakavicu od 5 stranica.strasno.Dragon potpuno te podrzavam i isto bi napravio da sam na tvom mjestu.pozzz :up:

Offline ana*žac

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Dob: 46 Lokacija: Zg
« Odgovori #63 u: Kolovoz 31, 2011, 20:33:38 poslijepodne »
Ne kuzim sta napadate covjeka bezveze,a pola vas ga uopce nezna,ja Dragona znam osobno i ne mislim da je nekoga zajebo ili slicno.mali je sam kriv za to sta se desilo.a svi vi skupa samnom saljete ko zna sta po paketima i nikome nista.od obicnog upozorenja ste napravili trakavicu od 5 stranica.strasno.Dragon potpuno te podrzavam i isto bi napravio da sam na tvom mjestu.pozzz :up:
potpisujem
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly!!!

Offline Saša Puttar

• Punopravni član
« Odgovori #64 u: Kolovoz 31, 2011, 20:40:28 poslijepodne »
potpisujem

Hvala

Eto mislim da je vrijeme da se tema treba zaključat i nadam se da sam barem nekom pomogel da ne doživi neugodnost od tog člana.

Offline DRC VZ

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #65 u: Kolovoz 31, 2011, 20:53:48 poslijepodne »
treba malog vleci za uha od pozege do varazdina ali sve su to krivi odgoj roditelja i ovo nije smjesno kao drugim forumasima

Offline tomek1221

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
« Odgovori #66 u: Kolovoz 31, 2011, 21:00:09 poslijepodne »
kao sto rekoh,kolega forumas je htio upozorit da znamo za clana,a tu ga razapeli ko isusa kako je mogo slat,prodat i ko zna sta sve ne.a niko to osim njega nikad nije napravio(slanje riba i drugih zivotinja postom) :down:krasan forum :klap:

Offline DRC VZ

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #67 u: Kolovoz 31, 2011, 21:04:09 poslijepodne »
kao sto rekoh,kolega forumas je htio upozorit da znamo za clana,a tu ga razapeli ko isusa kako je mogo slat,prodat i ko zna sta sve ne.a niko to osim njega nikad nije napravio(slanje riba i drugih zivotinja postom) :down:krasan forum :klap:

slazem se s tobom  :up: a kaj bus kad ima 100 ljudi , 100 čudi pitam se kak bi oni reagirali da im se to desi

Offline Brljator

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
« Odgovori #68 u: Kolovoz 31, 2011, 21:55:54 poslijepodne »
Tako je, kupiš , kupljeno i gotovo, a što mu starci dopuste njihov problem i njegov

Offline Frida

• Punopravni član
  • Dob: 47
« Odgovori #69 u: Kolovoz 31, 2011, 22:30:36 poslijepodne »
Nino,nisam očekivala takvu reakciju od tebe...  -?
Dragon stvarno nije ništa loše napravio.
Ja kao trgovac,po našem divnom zakonu,smijem prodati bilo koju životinju djetetu iznad 16 godina.A mlađima samo uz prisutstvo roditelja.I Nino vjeruj mi da se taj zakon kod mene poštuje.
Nije mi samo jasno s kojim je razlogom tata lagao o dobi svojeg sina...možda ga se srami...ne znam
Dragon,rekla sam ti,"pomogni sirotu na svoku sramotu"  ;)

Offline mario12

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #70 u: Kolovoz 31, 2011, 23:18:17 poslijepodne »
Dragon nemaš se što sramiti,nisi ti kriv što je ,ako je,mali lagao o svojim godinama ,ili ako je otac rekao istinu da mali ima 10 godina,onda je očeva krivica jer neprati kud mu mali švrlja po netu.Imam klinku 10 godina i nema šanse da ona sufra a da nije pod barem nekim nadzorom.U svakom slučaju hvala što si upozorio na izvjesnog člana,a vi djeco :baby: (sigurno vas ima još takovih) prvo dogovor sa starcima,pa onda shoping,jer ovakovo iskustvo nije ugodno ni vama (pobrat ćete batine doma) :ad8:  :damnmate: ,a pogotovo ne čovjeku koji na kraju ispada kriv.  :hat3:
Prestanite pucat u mrtve konje...
Mob. 0993453385

Offline jure.

• Novi član
  • *
  • Spol: Muški   Dob: 31
iwwkvi
« Odgovori #71 u: Rujan 01, 2011, 01:26:15 prijepodne »
Situacija je ovakva.svima odgovaram a u prvom redu Saši.Ispricavam ti se zbog neugodnosti s mojim starim.Oni zivotinje bas ne vole a ja sam ljubitelj takvih zivotinja i obozavam.Mislio sam to izvest na malo drugciji nacin da ne saznaju al nisam uspio.Moj tata kad je ljut svasta izgovori.Sad su se malo primirili i objasnio sam im sve a zene ko zene mrze zmije,tak i moja mama isto.Uglavnom,21.4.2012. godine dobivam vozacku za auto i prvo prilikom ti se zelim osobno ispricati.Svima koji misle da imam 10 g cu skenirati osobnu domovnicu rodni list i vozacku za motor tako da ce te imati 4 dokaza i to odmah sutra.Zmiju vam nazad necu slati jer mi je super i roditelji me nikako nece nagovorit jos kasnije imam namijeru uzimat kameleona,agamu..ugl da ne prebacujem temu,jos se jednom ispricavam i zao mi je stvarno.Zmija je uredu i u novom terariju je.Nema nikakvih problema.

Lp
War does not determine who is right - only who is left.  ~Bertrand Russell

Offline marijan1712

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • Čakovec-Međimurje
« Odgovori #72 u: Rujan 01, 2011, 05:22:49 prijepodne »
 :klap: :klap:
:klap: :klap: :klap:

Offline marijan1712

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 38
    • Čakovec-Međimurje
« Odgovori #73 u: Rujan 01, 2011, 05:25:45 prijepodne »
Situacija je ovakva.svima odgovaram a u prvom redu Saši.Ispricavam ti se zbog neugodnosti s mojim starim.Oni zivotinje bas ne vole a ja sam ljubitelj takvih zivotinja i obozavam.Mislio sam to izvest na malo drugciji nacin da ne saznaju al nisam uspio.Moj tata kad je ljut svasta izgovori.Sad su se malo primirili i objasnio sam im sve a zene ko zene mrze zmije,tak i moja mama isto.Uglavnom,21.4.2012. godine dobivam vozacku za auto i prvo prilikom ti se zelim osobno ispricati.Svima koji misle da imam 10 g cu skenirati osobnu domovnicu rodni list i vozacku za motor tako da ce te imati 4 dokaza i to odmah sutra.Zmiju vam nazad necu slati jer mi je super i roditelji me nikako nece nagovorit jos kasnije imam namijeru uzimat kameleona,agamu..ugl da ne prebacujem temu,jos se jednom ispricavam i zao mi je stvarno.Zmija je uredu i u novom terariju je.Nema nikakvih problema.

Lp

:D :D :D

Offline Saša Puttar

• Punopravni član
« Odgovori #74 u: Rujan 01, 2011, 06:51:42 prijepodne »

Lp

Eto jure fala bogu da si se i ti javil . Isprika prihvačena :up: Problem  samo da si se mi javil na telefon sve bi izgladili odma.
Eto nadam se da si zadovoljen sa zmijicom. I nadan se da ne misliš da si preplatil zmiju višestruko kako kaže Nino g.. Ako misliš da si ju preplatil reci.
Otvori svoj topic u zmije da vidimo gdi je smještena i da popratimo njen razvoj :up: