Srpanj 19, 2025, 16:15:12 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Upozorenje na člana jure.  (Posjeta: 4975 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Petrusa

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • **
  • Spol: Ženski   Dob: 47
Odg: Upozorenje na člana jure.
« Odgovori #25 u: Kolovoz 30, 2011, 20:12:22 poslijepodne »
ajde, ajde, meni su moje doplivale same  :D
ma scenarij je više nego fantastičan, dijete želi zmijicu, roditelji:niti čut! maleni se lažno predstavi, doma kaže da je naručio komplet enciklopedija za tristo kuna, mama raspakira paket ponosna na sina željnog znanja, otvara paket, proživljava scenu iz horror filmova, žena afana,  otac uzima tel u ruke, prijeti policijom mada znamo da je neće nazvati jer bi se postavilo pitanje roditeljske odgovornosti u kontroliranju djeteta itd..itd...

...moja mater te traži....   :nuclear:
« Zadnja izmjena: Kolovoz 30, 2011, 20:15:30 poslijepodne od Petrusa »

Offline IggyOS

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 51
« Odgovori #26 u: Kolovoz 30, 2011, 20:25:14 poslijepodne »
...
 Ne uzgajam kukuruzne zmije - za to se možeš obratiti mom trinaestogodišnjem sinu. Biraj, hoćeš amela, anery, snow ili okeetee.  :D

Anerythristic A Hurricane Motley?
I Love Animals... They’re Delicious

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Zagreb
  • Kum
« Odgovori #27 u: Kolovoz 30, 2011, 20:29:07 poslijepodne »
Ja sam naivac pa 99% stvari saljem ljudima na povjerenje i mogu reci da se do sad nisam nikad opekao. :) Istina, ne saljem novim clanovima niti me oni kontaktiraju. Princip je da mi uplate kad im stigne. Glupo, ali takav sam ja ha ha. Sto zelim reci? Mozda za vas koji prodajete tako delikatnije stvari i organizme nije losa ideja da vam ljudi prvo uplate na racun, dijete ne moze otvoriti racun u banci. Ili moze ako je vise od saltera i teta salterusa ga vidi?  :nerd:
Kvatric tj. kilometar sjevernije / Zagreb
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Nino G

• Akvarij.NET Expert
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 55
« Odgovori #28 u: Kolovoz 30, 2011, 20:39:45 poslijepodne »
Anerythristic A Hurricane Motley?

Običan anerythristic tip A (Tip B je poznat kao "Charcoal"). Kad superponiraš anery tip A na amela dobiješ Snow-a, a kad superponiraš anery tip B na amela dobiješ Blizzard-a.

Offline toncek12

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 33
« Odgovori #29 u: Kolovoz 30, 2011, 20:49:32 poslijepodne »
ja sam već postal imun na takva sranja :D  netreba se previše dramiti oko tog..pošteno si mu ponudio povrat pa hoće neće...

Offline Frida

• Punopravni član
  • Dob: 47
« Odgovori #30 u: Kolovoz 30, 2011, 20:51:42 poslijepodne »
Ja sam naivac pa 99% stvari saljem ljudima na povjerenje i mogu reci da se do sad nisam nikad opekao. :) Istina, ne saljem novim clanovima niti me oni kontaktiraju. Princip je da mi uplate kad im stigne. Glupo, ali takav sam ja ha ha. Sto zelim reci? Mozda za vas koji prodajete tako delikatnije stvari i organizme nije losa ideja da vam ljudi prvo uplate na racun, dijete ne moze otvoriti racun u banci. Ili moze ako je vise od saltera i teta salterusa ga vidi?  :nerd:
Ja mislim da je došlo do nesporazuma....Dragon nije prevaren,jer je zmija plaćena i nije kupljena preko foruma,već preko Njuškala..

Offline Saša Puttar

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Varaždin
« Odgovori #31 u: Kolovoz 30, 2011, 20:52:14 poslijepodne »
Eto malo švrljam ovo je stavljeno 10 May 2007 dok je začudo jurica imal 13 g začudo isto ime i prezime isto mjesto prebivališta i danas nakon 4 godine ima začudo 17 g isto ko i na forumu znači ovo je staro 4 g. Pa ko onda tu mulja?   http://en.netlog.com/lil_mr_lonely

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Kum
« Odgovori #32 u: Kolovoz 30, 2011, 21:13:04 poslijepodne »
Ja mislim da je došlo do nesporazuma....Dragon nije prevaren,jer je zmija plaćena i nije kupljena preko foruma,već preko Njuškala..

Sve kuzim, problem je u dobi kupca... zato i kazem za placanje na racun, ali budala nisam razmisljao o tome da uplatu u banci, posti, moze napraviti bilo tko.  :roll: Jedino potvrda od internet bankarstva koliko-toliko nesto garantira.
All the Dude ever wanted was his rug back... it really tied the room together...

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Kum
« Odgovori #33 u: Kolovoz 30, 2011, 21:18:18 poslijepodne »
Dragon, zeznuto je ako ce ti na kraju vracati zmiju pouzecem kaj ti prvo moras platiti, a tek onda mozes pogledati kaj je u kutiji tako da se pazi da te ne zafrknu!

Offline Saša Puttar

• Punopravni član
« Odgovori #34 u: Kolovoz 30, 2011, 21:21:20 poslijepodne »
Dragon, zeznuto je ako ce ti na kraju vracati zmiju pouzecem kaj ti prvo moras platiti, a tek onda mozes pogledati kaj je u kutiji tako da se pazi da te ne zafrknu!

Dečko ima 17 g ne mislim preuzimati paket. Sa 17 g možeš u bilo kojem zoo centru kupit životinju zašto onda nebi smel i od mene? Da ima 10 g onda bi i preuzel ali sad sam 100% siguran da ima 17g

Offline mario12

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #35 u: Kolovoz 30, 2011, 21:21:57 poslijepodne »
Haha sad će tamo kod njih u selu ispasti da si ti neki psiho koji djeci šalje zmije poštom, nebi me čudilo i da u 24sata bude na naslovnici.
 :roll:

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Prestanite pucat u mrtve konje...
Mob. 0993453385

Offline Petrusa

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #36 u: Kolovoz 30, 2011, 21:50:56 poslijepodne »

Dečko ima 17 g ne mislim preuzimati paket. Sa 17 g možeš u bilo kojem zoo centru kupit životinju zašto onda nebi smel i od mene? Da ima 10 g onda bi i preuzel ali sad sam 100% siguran da ima 17g

jes, na slici netloga mu se već brčići naziru  :D

Offline Saša Puttar

• Punopravni član
« Odgovori #37 u: Kolovoz 30, 2011, 21:55:43 poslijepodne »

jes, na slici netloga mu se već brčići naziru  :D

Dobro a ne vidiš da je to postano 10 May 2007 prije 4 godine pa onda valjda nije niti imal brčiće :up:

e pozz ja sam iz jakšića isto imam 13 god...da može
posted by lil_mr_lonely
10 May 2007

Offline Petrusa

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #38 u: Kolovoz 30, 2011, 22:12:07 poslijepodne »
hahhaha...ma viiidim, vidim, ali sam čisto išla preispitat svoju sumnju i registrirat se sad na netlog. Daje mi opciju kod postavljanja godina da moram biti rođena najmanje 1998 godine, dakle moram biti starija od 13 god. mislim da je slično i na fb pa klinci upišu da su stariji nego što jesu. Prije 4 godine to je bila 1994.godina   paaa.......... ;)

Offline Saša Puttar

• Punopravni član
« Odgovori #39 u: Kolovoz 30, 2011, 22:22:00 poslijepodne »
hahhaha...ma viiidim, vidim, ali sam čisto išla preispitat svoju sumnju i registrirat se sad na netlog. Daje mi opciju kod postavljanja godina da moram biti rođena najmanje 1998 godine, dakle moram biti starija od 13 god. mislim da je slično i na fb pa klinci upišu da su stariji nego što jesu. Prije 4 godine to je bila 1994.godina   paaa.......... ;)

A znači ako se prije 4 g registriral a danas po riječima njegovog tate ima 10 g onda je imal 6 ? Malo vjerojatno ha? :-)
A zakaj onda na akvarij netu piše da ima 17 g a ne trebaš pisat godine pa...............;-)

Offline Kisa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 37
« Odgovori #40 u: Kolovoz 30, 2011, 22:27:17 poslijepodne »
meni ovo u biti liči na situaciju da malom je 17 god, da je skupil lovu za zmiju i naručio ju od tebe ali kad je zmija došla mameku i tateku se to nije dopalo i tek onda muljaže počinju kako bi dobili lovu nazad

Offline gstaraz

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 53
  • Pelcer po pelcer...
    • altbierbude
« Odgovori #41 u: Kolovoz 30, 2011, 22:33:16 poslijepodne »
Ma ne brini se... ako ima 10g. dobit če po ritici od starog i amen
A što se starog tiče, ako ima IQ veči od 0.50 če shvatiti a ako nema, hebiga,  :lol:  ionako če ga panduri izpedalirati ako ih dođe sa takvom glupošču maltretirati.

Offline Petrusa

• Punopravni član
  • **
« Odgovori #42 u: Kolovoz 30, 2011, 22:34:47 poslijepodne »
ma mali je wunderkind!!!  :)
Vjerujem da te ova situacija ljuti, ali meni je još u glavi slika užasnute majke  :D , šta ću, smijem se i ne mogu si pomoć .
A i ovo što Kisa kaže isto pije vode.

Offline ChILd_ReBoRn

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • http://www.akvaristika.tk
« Odgovori #43 u: Kolovoz 30, 2011, 22:50:17 poslijepodne »

netocno.. na salteru poste mozes otvorit paket i provjerit sadrzaj.. te preuzet ili odbit paket..
biljka biljci siše supstrat
(Koprivnica)

Offline Chilii

• Urednica terra redakcije
  • Forum Administrator
  • Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 43
  • AkTer jedna od šest :)
« Odgovori #44 u: Kolovoz 30, 2011, 23:02:07 poslijepodne »
meni ovo u biti liči na situaciju da malom je 17 god, da je skupil lovu za zmiju i naručio ju od tebe ali kad je zmija došla mameku i tateku se to nije dopalo i tek onda muljaže počinju kako bi dobili lovu nazad

I meni se čini kao da je ovo u pitanju, mali naručio zmiju a starcima nije rekao. Ne kužim što se opterećuješ s tim ima li 10 ili 17, potpuno je nebitno jer živi sa starcima koji ga financiraju a oni zmiju ne žele. A i pogledaj mu potpis ovdje, mali ima 17, desetogodišnje dijete ne bi stavilo ovaj potpis - War does not determine who is right - only who is left.  ~Bertrand Russell
Nego gdje je životinja sad, kod njih ili?

Offline Ruki

• Punopravni član
  • Kum
« Odgovori #45 u: Kolovoz 31, 2011, 00:02:23 prijepodne »

netocno.. na salteru poste mozes otvorit paket i provjerit sadrzaj.. te preuzet ili odbit paket..

A kad ti postar donese na vrata?

Offline Piranhaa

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 35
  • Glupost je neuništiva...!
« Odgovori #46 u: Kolovoz 31, 2011, 02:21:58 prijepodne »
Žao mi je da si imao neugodnosti, ali nemoj se ljutiti, osobno mislim da je slanje živih bića poštom kao da su stvari katastrofa.  :down:

tvoje ribice su vjerojatno slobodnim plivanjem dosle u aq....  :up:
Tih dana bila si najlepsa na svjetu... I sada si...samo nema ko da primeti...

Offline ChILd_ReBoRn

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • http://www.akvaristika.tk
« Odgovori #47 u: Kolovoz 31, 2011, 05:31:05 prijepodne »

A kad ti postar donese na vrata?

mozes mu rec da ne zelis preuzet i da ces preuzet u postanskom uredu....
biljka biljci siše supstrat
(Koprivnica)

Offline Saša Puttar

• Punopravni član
« Odgovori #48 u: Kolovoz 31, 2011, 06:54:34 prijepodne »

Kisa pa zato sam i otvoril temu jer sam siguran da ima 17 g i da muljaju ali ima kolko vidim i ljudi koji misle da nisam trebal upozorit. Pa imam doma destetogodišnje djete i znam jako dobro kak zvuči a na telefon mi se javljal muški glas.

Nego gdje je životinja sad, kod njih ili?

Životinja je kod njih i nemam ju namjeru preuzet da me tata nazval i rekel čuj imamo zeznutu situaciju tak itak je bi mogel uzet zmiju natrag? Ja bi ju uzel bez ikakvih problema , a on je štel da ja idem u požegu po nju i vratim im novac a put me onda košta malo više nego zmijica ili da ja njemu unapred platim. Pa ni ja nisam dečka unapred tražil novac jer sam mu vjeroval da bude uzel.

Žao mi je da si imao neugodnosti, ali nemoj se ljutiti, osobno mislim da je slanje živih bića poštom kao da su stvari katastrofa.  :down:

tvoje ribice su vjerojatno slobodnim plivanjem dosle u aq....  :up:

U današnje vrijeme nije problem poslat zmiju od cca30 cm poštom bila je jako dobro zapakirana sa dosta zraka i vručine jučer nisu bile previsoke bilo je idealno za slanje zmija je poslana u 16:30 došla u 10 ujutro. Ne vidim učemu je problem.

Offline Narayan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 57
« Odgovori #49 u: Kolovoz 31, 2011, 08:01:53 prijepodne »

Kisa pa zato sam i otvoril temu jer sam siguran da ima 17 g i da muljaju ali ima kolko vidim i ljudi koji misle da nisam trebal upozorit. Pa imam doma destetogodišnje djete i znam jako dobro kak zvuči a na telefon mi se javljal muški glas.

Možda mutira  ;)