Srpanj 21, 2025, 20:55:48 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Botia lohachata  (Posjeta: 3892 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Snorki

• Trade Count: (0)
  • Novi član
  • *
Botia lohachata
« u: Kolovoz 29, 2011, 16:41:48 poslijepodne »
Samo jedan savjet ,posto nigdje nisam vidio da je iko pisao o tome... Kupujuci ove ribe , samo sam mislio na to da istrijebim puzeve , ali nisam imao pojma , sta me ceka...Botia lohachata , to vam je isto kao da kupite traktor i kombajn u paru... :nuclear: Osjecam se kao da mi je nuklearka eksplodirala u akvarijumu... :'( Puno vremena sam ulozio u sadnju biljki , fini humus , jako skup btw , pa sitni pijesak , bijeli preko , biljaka more , predivno je izgledalo i pojave se puzevi i kupim ja 2 komada botia lohachata , odrasli primjerci po jedno 10 cm , ako ne i malo vece , i bio sam odusevljen sa njima kad dam ih pustio u akvarij , razigrane , pravi istrazivaci , prelijepe jednostavno , ( i sad sam odusevljen sa njima...da me ko ne shvati pogresno) , ali za par sati i pored svih supljina , panjeva , kamenja i svega sto ima da bi se mogle zavlaciti , one su bukvalno preorale akvarijum , ne u smislu da iskopaju jedan cenat , vec bukvalno su preorale vise od 10 cm podloge u dubinu zemlje do dna akvarijuma i tako kompletan akvarij , izvalile su skoro sve biljke sa korijenjem , uzas... :'( :'( Sve su prilike ne da necu imati puzeva , nego ni ribe , a niti akvarijum...vec samo ove dvije budale...opet su mi drage...dzaba... :P :D Znaci ovo je samo upozorenje kad budete htjeli da odstranite puzeve i kupite botia lohachata , znajte da ste ubacili traktor u akvarij...!! :D :D

Offline sifra100

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
  • život je bajka !!!!!!!!!
Odg: Botia lohachata
« Odgovori #1 u: Kolovoz 29, 2011, 17:32:24 poslijepodne »
ja sam ih imao ali nikad navedenih problema nije bilo s njima !;)
ma život je lijep ???????

Offline alen051

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 43
« Odgovori #2 u: Kolovoz 29, 2011, 17:33:04 poslijepodne »
Ja imam 3 komada u 240l, a uz njih tu su i 2 striate... I nikakvih problema! Oduševljen sam ribama!

Offline Nji

• Punopravni član
  • Spol: Ženski   Dob: 39
« Odgovori #3 u: Kolovoz 29, 2011, 21:55:30 poslijepodne »
A da..neke ruju više a neke manje,hehe sve ovisi,nemreš znati....Meni ne tolko,tu i tamo mi koja biljčica samo propliva,dok recimo mom dragom non stop nekaj pliva.
Kod mene samo miču kokose,a kod njega premještaju panjeve po noći...Tak da,ovisi valjda kak im se sviđa!One će same urediti kak im paše,pa onda ti sređuj za njima....
Al da,treba dobro proučiti ribu prije nego je kupuješ!To uvijek vrijedi...

Ja svoje obožavam,super su mi,imam 4 lohachate i 2 macracanthice!I 2 male sidthimunki...

Pa uzmi si još koju lohachaticu,bit će sretnije.A možda će i malo manje nereda radtit.Ako imaš dovoljno mjesta naravno...
ni da ni ne