0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
našao sam jednu ćanćaru istu koju sam već našao samo što je ovojoklop na jednoj strani puknut od tada je držim u terariju u kojem sam prije držao guštera nešto joj je bolje prvi dan nije jela ništa a sad jede kad ću je pustit i jeli je mogu zadržat jako mi se svidila za jelo joj dan trave i komadić pome za poslasicu.unaprijed hvala
i jeli istina da Ukoliko dobijete na poklon čančaru iz registriranog uzgoja, morate je prijaviti Ministarstvu kulture (Uprava za zaštitu prirode) i zbrinuti je na odgovarajući način.jeli to važi i za onu koju nađete
na moju sreću imam vrt ograđen baš za to samo mogu li je zimi prebaci na toplije i tijo bi pitati jeli joj mogu davat djetelinu i rašćiku
moja sestrična ima čančaru i daje joj paradajz, salatu, lubenicu (obožava) i općenito povrće. Ima je već 2 godine.
Citat: alan rijeka - Kolovoz 27, 2011, 11:31:20 prijepodnemoja sestrična ima čančaru i daje joj paradajz, salatu, lubenicu (obožava) i općenito povrće. Ima je već 2 godine.i hrani ju nepravilno. reci svojoj sestricni da ono s kim ju hrani nije dobro za nju, iako to obozava. cancare moraju jesti trave koje se nalaze u prirodi http://www.kornjace.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=1225&forum=13