Hvala puno na ljepom popisu, to je to sto sam trebao 
EDIT: Jel ima neki link di mogu vidjet cijene tih filtera, onako otprilike koliko bi me koji doso u kn? Ili mi ne preostaje nista druge nego zvati pet ducane?
Eheim 2080 ti se ne isplati uzimati u Hr. jer mu uzasno povise cijenu, kada ga narucis iz Aquashopa filter je 275 eura + 78 za media set ako zelis + 10 eura postarine, sve zbrojis, oduzmes 20% PDV-a od EU i dodas 23% naseg PDV-a + troškovi carinjenja 60-80 kn ako se dobro sjecam.
Fluval FX5 mozes naci u pet shopu Belugo, nazovi ih da vidis cijenu. On ti dođe samo sa svojim spuzvama, tak da moras jos racunat trosak punjenja 6 litara kosara.
Tetru EX2400 nikad nisam vidio uzivo u pet shopu u Zg., mislim da jos nisu niti uvezene kod nas, ako te bas interesira u Aquashopu dođe 222 eura, pribliznu cijenu si mozes izračunati kao za 2080. Dobra stvar je sto Tetra dolazi skroz napunjena medijima.
Eheim 2260 sam zadnje vidio u PC u Heinzelovoj, ne znam da li ga jos imaju ili je prodan, zovi

Mozda ga bude u ponudi kad se Aquashop otvori u Hr., za sad ga na aquashop.si od kuda mi narucujemo nema u ponudi, treba pitati.On ti dolazi skroz prazan, a napunit 18 litara medija nije bas jeftino.
Za onaj Resun imas cijenu, stanje sa filter medijima ne znam.