Pa da, tako nekako sam procitao, zadnji dio gusto zasadjen, prednji dio slobodan za plivanje.....
pa sam tom logikom i posadio....zadnji cosak su valisnerie gigantee (jedna srednja i 2 male, ali rastu), drugi cosak (da sakrije cijev od powerheada i dodatni filter) je Cryptocoryne crispatula, jedna ogromna, i 2 manje, par najvecih listova pluta po povrsini, sredina (nazad)je popunjena sa saggitariom, stargrassom, HM-om, komadic limuna. pa onda malo ispred toga su obicne crypte, zelena i smedja, jos su male ali rastu, strogi centar je echinodorus ozelot, kraj njega je.... hmm, nesto, sa ljepim okruglim zelenim listovima, kao lopoc, raste kao blesavo, jos je negdje i komad parvule i rotale, a jedino sto je od biljaka naprijed je Nymphaea zenkeri, s 3 prekrasna velika crvena lista, i na dnu hrpom malih listica, koji izbijaju maltene na dnevnoj bazi.... ali cini mi se da ce i ona morati negdje u zadnji plan, raste kao blesava....
Uglavnom, nitko od stanovnika mi ne djeluje nesretan i nezadovoljan, znam da to nista ne znaci, ali......voda je ok, filteri rade, razmisljam jos jedino da ubacim kakav mali aerator koji bi radio preko noci, jer po danu trpam co2....iako obadva filtera mreskaju povrsinu...pa neznam, hocu li time sto dobiti, ili samo bezveze bacam novce?
Tnx!