Jos jedna opcija je naruciti dio sa
aquaristikshop.comNe znam pod kojim okolnostima ti je otisao taj komad, no ako ti nije pao, odnosno ako nema vidljivih ostecenja nego je samo unutarnji mehanizam zakazao onda bi ti mogla vrijediti ona Eheimova tvornicka garancija od 3 godine (moras naravno imati racun). Imao sam nedavno slican problem sa svojim 2073, kako sam ga namjestao u ormaricu aquastop ventil mi je na jednoj strani iskocio iz lezista (sto na golo oko ne primjetis jer se aquastop pomakne jedva za mm). Kada sam ga sljedeci put isao cistiti pomicanjem poluge je isto pukao mehanizam i nisam uopce mogao izvaditi aquastop ventil iz glave, poceo je vuc zrak kroz taj dio i curiti. Slao sam mail na
[email protected] i rekli su mi da im posaljem glavu i racun. Za negdje 2 tjedna su mi vratili glavu sa zamijenjenim aquastop ventilom i sad je sve ok. Ako imas racun i ako ti filter nije stariji od 3 godine javi se na navedenu mail adresu. Poprilicno sam siguran ce ti izaci ususret jer je to prakticki mana u dizajnu, po forumima sam citao da su vec mnogi imali probleme upravo sa tim aquastop ventilom. S obzirom da ti komad nije zapeo u glavi filtera vidi da li ti je jeftinije slati u Njemacku ili jednostavno naruciti novi komad.