Srpanj 21, 2025, 19:49:03 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: fkovac pozadine  (Posjeta: 2681 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline rokimon

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
    • malawi by rokimon
fkovac pozadine
« u: Lipanj 22, 2011, 18:29:26 poslijepodne »
imam u planu uzeti jednu njegovu pozadinu jer po meni izgledaju fenomenalno...realistično! E sad me zanima.... na koji način zgurate ili šta se već napravi sa usisima i izlazima filtera, grijačima? nisam nikad uživo vidio tu pozadinu i ne kužim sistem..... jel ona ima nekakve rupe ili proreze za opremu...ili šta??
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

Offline tomek1221

• Punopravni član
  • Spol: Muški  
Odg: fkovac pozadine
« Odgovori #1 u: Lipanj 22, 2011, 18:44:00 poslijepodne »
prije nego narucis kazes mu sta hoces i di oces rupe i takvu ce ti slozit.

Offline rokimon

• Punopravni član
    • malawi by rokimon
« Odgovori #2 u: Lipanj 22, 2011, 18:58:15 poslijepodne »
znači, svaka je individualna i po narudžbi.... -? odlično je to!
Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

Offline nesa1

• Punopravni član
  • Dob: 58 Lokacija: Vrsac
« Odgovori #3 u: Lipanj 23, 2011, 16:09:25 poslijepodne »
znači, svaka je individualna i po narudžbi.... -? odlično je to!
Pozadine su mu fenomenalne :klap: :klap: :klap:
Pogotovu ove nove sto radi, video sam uzivo, cista 10!
poseti njegov sajt i videces, prava umetnost...

Offline rokimon

• Punopravni član
    • malawi by rokimon
« Odgovori #4 u: Lipanj 24, 2011, 09:12:12 prijepodne »
bio sam na njegovim stranicama i gledao...... i tu na net-u sam ih pregledao dosta ali nisam ih nikad vidio uživo! vjerujem da su fenomenalne.... ;)

Offline Sonny

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • "Life is too short to drink bad wines"
« Odgovori #5 u: Lipanj 24, 2011, 09:48:51 prijepodne »
Imam ja u nano akvariju njegovu pozadinu i fenomenalna je :up:

Offline fkovac77

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 48
    • <a href="http://www.akvadekor.com/akvaristika.php?cat=4">Akvadekor akvaristika, postavljanje 3d pozadina</a
« Odgovori #6 u: Lipanj 24, 2011, 22:46:06 poslijepodne »
Šta reći a ne zaplakati ;) Pošto sam toliko hvaljen, evo i premijerno par slika pomenutih "novih" pozadina, pa ujedno da čujem i komentare ;)

Offline kikoporto

• Punopravni član
  • M A L A W I
« Odgovori #7 u: Lipanj 24, 2011, 22:55:41 poslijepodne »
Virovitica - Brezovica

Offline fkovac77

• Punopravni član
    • <a href="http://www.akvadekor.com/akvaristika.php?cat=4">Akvadekor akvaristika, postavljanje 3d pozadina</a
« Odgovori #8 u: Lipanj 25, 2011, 00:42:12 prijepodne »
http://www.ciklidi.org/forum/index.php/topic,9770.30.html
Odgovor je već postavljen na tu temu, a Vi Gospodine Kikoporto, Vama ću poslednji put u životu persirati: Nemate pravo da bilo šta komentarišete o pozadini koju niste do kraja ni isplatili uprkos trudu koji je uložen u Vaš projekat.
Ja sam Vam već jednom rekao. Da ste se postavili kao gospodin čovek i prvo platili pozadinu do kraja kao što ste obećali, a posle opet kao gospodin čovek i ako se javio problem nazvali, pa da uz dogovor problem i rešimo, pa pošaljemo drugu pa čak i vratimo novac, ne bi bilo nikakvog problema. Ovako možete samo da pecate ovakve postove i postavljate negativne komentare. Ako hoćete, TAKODjE POSLEDNjI PUT možemo to i lepo rešiti kao ljudi, ja sam za dogovor uvek i hoću da Vas ispoštujem pa i dan danas posle 5 godina bih Vam uvažio reklamaciju ili čak Vam napravio novu pozadinu za drugi akvarijum,... ali daj da se na to ne pljuje jer obraz je u mom slučaju ipak najbitniji!

Offline cann

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
« Odgovori #9 u: Lipanj 25, 2011, 07:30:24 prijepodne »
florijane, ove dvije nove su prekrasne, pravi prirodni reljef..svaka ti čast  :up:

Offline kikoporto

• Punopravni član
  • M A L A W I
« Odgovori #10 u: Lipanj 25, 2011, 09:14:14 prijepodne »
http://www.ciklidi.org/forum/index.php/topic,9770.30.html
Odgovor je već postavljen na tu temu, a Vi Gospodine Kikoporto, Vama ću poslednji put u životu persirati: Nemate pravo da bilo šta komentarišete o pozadini koju niste do kraja ni isplatili uprkos trudu koji je uložen u Vaš projekat.
Ja sam Vam već jednom rekao. Da ste se postavili kao gospodin čovek i prvo platili pozadinu do kraja kao što ste obećali, a posle opet kao gospodin čovek i ako se javio problem nazvali, pa da uz dogovor problem i rešimo, pa pošaljemo drugu pa čak i vratimo novac, ne bi bilo nikakvog problema. Ovako možete samo da pecate ovakve postove i postavljate negativne komentare. Ako hoćete, TAKODjE POSLEDNjI PUT možemo to i lepo rešiti kao ljudi, ja sam za dogovor uvek i hoću da Vas ispoštujem pa i dan danas posle 5 godina bih Vam uvažio reklamaciju ili čak Vam napravio novu pozadinu za drugi akvarijum,... ali daj da se na to ne pljuje jer obraz je u mom slučaju ipak najbitniji!
Gospodine Kovać meni uopče nije bila namjera vas blatit nego da ljudi vide da ima i nezadovoljnih klijenata ali ima ipak više onih koji su zadovoljni sa vašim radom, ali nemožete reči da ja pozadinu nisam platio nego sam vam osto dužan za neki sitan iznos poštarine jer  u prvom planu je bilo da se pozadina šalje sa autobusom pa kada se to izjalovilo poslali ste ju sa poštom gdje sam ja vama trebo vratiti taj iznos poštarine što priznajem nisam napravio.
Ja sa svojom pozadinom nisam bio zadovoljan bila je previše umjetna i bjelila je vodu, ali sam vidio kod jednog frenda jednu od tvojih  mogu samo reči da predivno izgleda.

Virovitica - Brezovica

Offline fkovac77

• Punopravni član
« Odgovori #11 u: Lipanj 25, 2011, 11:53:23 prijepodne »
To je bilo verovatno iz razloga što nije bila dovoljno suva i ništa više. Ima toliko mnogo pozadina kao Vaša koja je odradjena i ako se ispoštuje rok od 7 dana sušenja, problema ne može biti. Uputstvo za postavljanje uz pozadinu se dobija koje se mora ispoštovati po svaku cenu, ali Vama koliko se sećam možda i nije bilo poslato uputstvo zbok carine jer je bila naznačeno kao poklon zbog manjih troškova. U svakom slučaju ako niste dobili uputstvo, greška je moja i ovaj put Vas JAVNO pozivam da se javite jer iza svoje garancije od 10 godina čvrsto stojim i želim da svaki kupac naših pozadina bude 100% zadovoljan! U svakom slučaju hvala na ovoj obavesti!

Offline kikoporto

• Punopravni član
  • M A L A W I
« Odgovori #12 u: Lipanj 25, 2011, 12:00:08 poslijepodne »
To je bilo verovatno iz razloga što nije bila dovoljno suva i ništa više. Ima toliko mnogo pozadina kao Vaša koja je odradjena i ako se ispoštuje rok od 7 dana sušenja, problema ne može biti. Uputstvo za postavljanje uz pozadinu se dobija koje se mora ispoštovati po svaku cenu, ali Vama koliko se sećam možda i nije bilo poslato uputstvo zbok carine jer je bila naznačeno kao poklon zbog manjih troškova. U svakom slučaju ako niste dobili uputstvo, greška je moja i ovaj put Vas JAVNO pozivam da se javite jer iza svoje garancije od 10 godina čvrsto stojim i želim da svaki kupac naših pozadina bude 100% zadovoljan! U svakom slučaju hvala na ovoj obavesti!
da u pravu si nije bilo nikakvog uputstva, evo ja se iskreno nadam da čemo uskoro surađivati pa čemo zatvoriti i taj stari dug na obostrano zadovoljstvo  :up:
Virovitica - Brezovica

Offline fkovac77

• Punopravni član
« Odgovori #13 u: Lipanj 25, 2011, 12:14:12 poslijepodne »
Ja sam za :) Kontakt i mejl imate pa se javite.

Offline rokimon

• Punopravni član
    • malawi by rokimon
« Odgovori #14 u: Lipanj 25, 2011, 12:47:50 poslijepodne »
ovu raspravu ste trebali voditi u PP ili nekoj drugoj temi! ova tema nije otvorena da bi se pričalo o estetici i kvaliteti pozadina( već nebrojeno puta sam se uvijerio i u jedno i u drugo..i na ovom ali i na drugim forumima) nego je otvorena o čisto tehničkim pitanjima, znači o sakrivanju opreme i drugim tehnikalijama! potaknut svim pozitivnim reakcijama a i kako je rečeno svim viđenim na forumima zasigurno ću naručiti pozadinu za svoj akvarij! za tvoj rad, Florijane sve pohvale! btw,hvala na premijeri ove dvije pozadine u mojoj temi ;) :D
« Zadnja izmjena: Lipanj 25, 2011, 12:53:01 poslijepodne od rokimon »

Offline mbogdan

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 44
    • Diskusari
« Odgovori #15 u: Lipanj 25, 2011, 12:57:33 poslijepodne »
ovu raspravu ste trebali voditi u PP ili nekoj drugoj temi! ova tema nije otvorena da bi se pričalo o estetici i kvaliteti pozadina( već nebrojeno puta sam se uvijerio i u jedno i u drugo..i na ovom ali i na drugim forumima) nego je otvorena o čisto tehničkim pitanjima, znači o sakrivanju opreme i drugim tehnikalijama! potaknut svim pozitivnim reakcijama a i kako je rečeno svim viđenim na forumima zasigurno ću naručiti pozadinu za svoj akvarij! za tvoj rad, Florijane sve pohvale! btw,hvala na premijeri ove dvije pozadine u mojoj temi ;) :D
Ma moze i tu,pogotovo kad ima sretan kraj i kad su obojica zadovoljni,divno je znati da jos ima ovakvih ljudi Florijane i Kikoporto :up:

Offline DRC VZ

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #16 u: Lipanj 26, 2011, 19:55:17 poslijepodne »
netreba u pp pa nek se vidi kakav je tko a ima ih jos takvih .......

Offline rokimon

• Punopravni član
    • malawi by rokimon
« Odgovori #17 u: Lipanj 26, 2011, 22:23:22 poslijepodne »
je, ali nek se otvori tema za to!

Offline DRC VZ

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 47
« Odgovori #18 u: Lipanj 26, 2011, 22:30:30 poslijepodne »

Offline djurdjev

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
« Odgovori #19 u: Lipanj 26, 2011, 23:50:49 poslijepodne »
Sve pohvale za Floriana sto se tice izgleda,kvaliteta,cene i razumevanju!E sada sto se tice pozadine,ja sam dve pozadine uzimao od Floriana a samo reci hvale za njega.Covek mi je extra svezu pozadinu dao samo zato sto se meni jako zurilo i za svaku mi je rekao da je ostavim da odstoji minimum oko 7 dana sto sam i u cinio sta cak vise ova zadnja pozadina je odredjeno vreme zbog finansija stojala na regalu oko mesec dana.Pozadina je trenutno u akvarijumu i NO COMENT sto su i mnogi mogli da potvrde na ovom i mnogim drugim forumima!
Covek je extra za saradnju,znam ga cak i licno i sve pohvale za coveka! :up:
Na prvoj slici je prva pozadina koju sam uzeo od Floriana
Na drugoj slici je zadnja pozadina koja je prevrsila sva moja ocekivanja

Offline rokimon

• Punopravni član
    • malawi by rokimon
« Odgovori #20 u: Lipanj 27, 2011, 08:21:57 prijepodne »
ma nema se tu šta reći.... pozadine su više nego dobre!