Ja sam novi na ovom forumu, pošto mi je ovo hitno nisam se predstavljao, predpostavljam da ima mjesto na forumu određeno za to, ali vam obećavam da ću to učiniti poslije.
Naime o čemu se radi... Jednog dana, meni bilo dosadno, u podrumu znam da stoje 3 prozora skinuta sa kuće i znam da me samo smetaju i da ih trebam baciti. Odem dole, pogledam ono staklo, malo ga operem, izrežem, polijepim i napravim akvarij. Nije nešto veliki 40X23X24 cm ali meni se sviđa. Već je naručeno novo staklo i ovaj će biti 120X40X50 cm. Ovo nema veze sa mojom temom, samo sam ovako htio reć da sam apsolutni početnik i da apsolutno nemam pojma. Napravio sam ga, Sve sredio, i stavio vodu u njega i ta voda je stajala nekih 2 tjedna. Prosuo sam tu, i natočio novu, ta nova je opet stajala nekih tjedan dana, i prije u četvrtak sam prosuo vodu, natočio novu, ostavio preko noći, jučer u jutro uključio filter i sve ostalo, a jučer oko podne su došle ribiceeeee...

Sad tu dolazi problem... Imam po mom mišljenju 3 skotne... Pitanje je što da radim sa njim, negdje sam čitao da ih treba odvojiti, ali mom prijatelju je se omrijestilo 13 ribica nigdje ih nije prebacivao i svaka je živa...
Lijep pozdrav!