zbog RENE legende..

....... ona radi dodatno "mjesanje" pa pomaze ... no ako usmjeris mlaz po dijagonali mislim da bi mogao maknuti renu....
sto se tice bilja... ako imas samo sljunak.. meni se cini da imas onaj krupniji i nemas bas riba tesko ce biljke rasi.. moj ti je savjet da pocmes sa dvije tri vrste bilja..... ima biljaka koje utjecu lose jedna na drugu... nisam se na to obazirao pa nemrem staviti iskustvo iza te tvrdnje ali pricalo se o tome...a ito je normalna pojava u prirodi...
ako imas samo sljunak a neda ti se sve raskapat i sl., ja bi ti savjetovao da ubacis kuglice laterita ispod veceg bilja koje ima jace razvijeniji korijenov sustav, evo za pocetak ja bi izabrao kripte... pa ces vidjeti hoce li biti efekta.... nemoj odmah pobacati ispod svega sta imas jel ako ces vaditi biljke nakon nekog vremena kuglica se otopi pa ces imati mulja kad iscupas biljku.....
ako imas iste vrste neonke bilo bi dobro da napravis kombinaciju razlicitih.... cuo samda ima odredjenih kombinacija kojesu vec provjerene pa se raspitaj...
nemoj shvatiti kritike ko pljuvanje... vjerujem da vecina ljudi zeli da i ostali imaju akvarije koji funkcioniraju i ktome ljepo izgledaju...

sretno....