Lipanj 23, 2025, 19:10:12 poslijepodneNajnoviji Član: hrga1977

Autor Tema: novi setup mog 240l  (Posjeta: 2128 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline andrija

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
novi setup mog 240l
« u: Rujan 04, 2005, 11:16:00 prijepodne »

Sesvetski Kraljevec/Zagreb/Hrvatska

Offline Dubravko

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 56
novi setup mog 240l
« Odgovori #1 u: Rujan 04, 2005, 11:28:00 prijepodne »
Stavi koljeno ne izlaznu cijev filtera da usmjeriš vodu u drugu stranu jer ti voda tuče drito na usisnu cijev tako da tu nema neke filtracije.

Offline nature

• Punopravni član
  • Why can't humans behave more like animals?
novi setup mog 240l
« Odgovori #2 u: Rujan 04, 2005, 13:06:00 poslijepodne »

"Dali je u akvariju za ribe neophodno da imam i vodu??! "

cuo sam da je pozeljno no ne i neophodno

nego Andrija pa sta ne razbijes tu ravnicu ako vec nije kasno... nekako mi razvno to sve djeluje... no ako ti se svidja samo daj... kad bilje krene vec ce bit druga prica

poslusaj dubravka glede filtera ... stvarno nema velikog smisla.... ja bi cak izbacio onaj unutrasnji fiter(ono plavkasto.. nije valjda to Rena, nisam te filtere vidio godinama...)i na njegovo mjesto stavio ispust
bogat je onaj koji malo daje ..

Offline andrija

• Punopravni član
novi setup mog 240l
« Odgovori #3 u: Rujan 05, 2005, 12:14:00 poslijepodne »
Citat: nature

"ja bi cak izbacio onaj unutrasnji fiter(ono plavkasto.. nije valjda to Rena, nisam te filtere vidio godinama...)

je to je rena 325 bio je to poklon ali radi

Offline Aqarius

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 42
novi setup mog 240l
« Odgovori #4 u: Rujan 05, 2005, 13:38:00 poslijepodne »
Simpatičan korjen, djeluje kao kobra

Offline okram00

• Punopravni član
novi setup mog 240l
« Odgovori #5 u: Rujan 05, 2005, 20:34:00 poslijepodne »
...meni uvjek fali jedna crvena..jedan lopoč u desni kut uff..sakrije ti cijevi od filtera a bome je i lijep.....
Rijeka/Hrvatska

http://okram00.my-album.us/ -pogledaj i uživaj

Offline andrija

• Punopravni član
novi setup mog 240l
« Odgovori #6 u: Rujan 06, 2005, 19:18:00 poslijepodne »

a jel mogu ja sad nesto reci

ovo je treci put sto sam stavio slike svog akvarija na ovaj forum i svaki ali bas svaki put ste ga popljuvali da nevalja ovo ili ono (uvjek se napise "kad se razraste bilje bit ce bolje" a onda bas u inat bilje nikak da pocnerast prodje i tako godina dana a bilje isto kakvo je i bilo eventualno gdje koja nova mladica nevjerojatno manja nego sto bi trebala biti)

HVALA!!!

Offline andrija

• Punopravni član
novi setup mog 240l
« Odgovori #7 u: Rujan 06, 2005, 19:26:00 poslijepodne »

Citat: DUBRAVKO
Stavi koljeno ne izlaznu cijev filtera da usmjeriš vodu u drugu stranu jer ti voda tuče drito na usisnu cijev tako da tu nema neke filtracije.

a zasto mi je onda kad sam stavio taj filter u roku 36 sati vidno ocistila i izbistrila voda

Offline nature

• Punopravni član
  • Why can't humans behave more like animals?
novi setup mog 240l
« Odgovori #8 u: Rujan 06, 2005, 20:15:00 poslijepodne »

zbog RENE legende.. ....... ona radi dodatno "mjesanje" pa pomaze ... no ako usmjeris mlaz po dijagonali mislim da bi mogao maknuti renu....

sto se tice bilja... ako imas samo sljunak.. meni se cini da imas onaj krupniji i nemas bas riba tesko ce biljke rasi.. moj ti je savjet da pocmes sa dvije tri vrste bilja..... ima biljaka koje utjecu lose jedna na drugu... nisam se na to obazirao pa nemrem staviti iskustvo iza te tvrdnje ali pricalo se o tome...a ito je normalna pojava u prirodi...

ako imas samo sljunak a neda ti se sve raskapat i sl., ja bi ti savjetovao da ubacis kuglice laterita ispod veceg bilja koje ima jace razvijeniji korijenov sustav, evo za pocetak ja bi izabrao kripte... pa ces vidjeti hoce li biti efekta.... nemoj odmah pobacati ispod svega sta imas jel ako ces vaditi biljke nakon nekog vremena kuglica se otopi pa ces imati mulja kad iscupas biljku.....

ako imas iste vrste neonke bilo bi dobro da napravis kombinaciju razlicitih.... cuo samda ima odredjenih kombinacija kojesu vec provjerene pa se raspitaj...

nemoj shvatiti kritike ko pljuvanje... vjerujem da vecina ljudi zeli da i ostali imaju akvarije koji funkcioniraju i ktome ljepo izgledaju...

sretno....
bogat je onaj koji malo daje ..