Reć ću vas tati :-(...šalu na stranu,otac i mama,a prije njih i njihovi očevi,svi rade u Ine i sto posto sam sigurna da je neke vaše probleme ipak prouzročilo loše gorivo.oke,sad ću ja dobit od tate,al istina je.Dok mađari nisu ušli u Inu ona je bar ovdje u Splitu bila u rasulu.Rezervoari su u lošem stanju,prepuno je taloga koji se pri pražnjenju u cisterne u nekoj količini digne i završi na benzinskoj koje,opet kažem barem ovdje duuugo nisu obnavljane pa su i njihovi spremnici loši,pogon kompletan je u lošem stanju,unajmljivali su privatnike s tankerima za dovođenje goriva iz Rijeke koji bi od Ri vozili gorivo a u povratku bi taj isti tank napunili morem kao balasnom vodom,u Ri ispustili more i bez pranja ljevali nanovo gorivo.u nas se sada obnavlja prva Inina pumpa u zadnjih 15godina!ali,isto tako Ina prodaje gorivo npr.OMV-u,koliko sam upoznata oni dodaju aditive i imaju nekakvu zaštitu kako čestice nebi dospjele u tankove...i da se ogradim ovo je ono što sam ja čula i vidjela ovdje u ine,nije pravilo...