Da, i ja mislim da mora biti uz akvarij, tj kraj njega ispod, kod koga god sam isao bili su uz postolje akvarija, i sve sljaka, ali neki pisu da filter bolje odrađuje kad je malo na podignutom mjestu, ali mozda sve ovisi kako koji.. A sto se tice eheima, znam da su kvalitetni i dobri, neznam koja im je bas cijena, al vjerujem da su jedni od najkvalitetniji filtera.. Ali ja sam se ipak odlucio za tetru, na nju sam naletio i uzeo ex700, valjda ce bit dovoljno za moj akv 200lit.. Inace sam u izradi pozadine, koja ce mi sigurno zauzet 30ak lit, pa tako da ce filter odrađivat svoje kak treba, nadam se.. Ak nebude kak treba, budem ga zamjenio s drugim..

I samo jos nesto, sinoc sam ga isao isprobati, jer cekam generalno ciscenje, pa da ga tek tad postavim kad sve sredim, sve sam spojio kak treba, lijepo radi, necujan je i super, ali kad sam ga iskljucio, ostao je pun vode, cijevi su pune, ali ga ja moram skinut sa akvarija, kako je na laksi nacin izvadit vodu iz njega i iz cijevi da mi se neprolije po sobi?

to mi je prvi vanjski, pa tako da neznam neke stvari, nemojte zamjerit!