uračunat moraš i amortizaciju pekača, ev.servise kroz životni vijek koji može biti i kratak, te svoje vrijeme i rad
Pekac je bio na akciji s cijenom od 300kn, znaci ako racunamo 75kn mjesecnu ustedu bi se isplatio za 4 mjeseca. Ima garanciju od 1 godinu tako da imas dosta vremena fore da ti se financijski isplati tj da vratis investiciju.
Sto se tice vremena i rada, kad si malo poslozis workflow treba ti cca 5-10 minuta da stavis kruh peci.
u biti jedina računica u plus koju ja vidim je da znaš što je u kruhu kojeg jedeš, u smislu izbjegavanja aditiva raznoraznih...iako nema šanse da znaš što je u brašnu i sjemenkama koje si kupio, tj. koliko imaju pesticida, heavy metalsa i slčnih stvarčica...
Ima tu vise pozitivnih stvari...
1. Imam dosta iskustva sa kruhom, brat mi radi u pekari pa sam jeo cijelu "gamu" njihovih proizvoda a i stara je dugo pekla domaci kruh u krusnoj peci ili u rolu sa kojekakvim brasnima pa kruh iz pekaca rangiram vrlo visoko, mozda zeru losije od onog iz krusne peci i to vjerovatno samo zato sto sam navikao na svjezu germu a u pekac se stavlja suha. Drugim rijecima, kruh je fenomenalan
2 Kruh se moze peci na tajmer, znaci da za dorucak prije posla imas topao i svez kruh
3. Kruh mozes razlicito zapeci, slabo , srednje ili jako, zavisi od preferencija
4. Mozes peci kruh koji granici sa kolacima, sa recimo grozdjicama i/ili orasima.
5. Neispitana funkcija, ali mogu se raditi dzemovi