0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
mislim da je mužjak ali i ne mora biti...ako možeš postavi slike i sa gornje strane..
Jel se to vidi koza od presvlacenja u terariju?
Citat: toncek12 - Travanj 17, 2011, 19:25:25 poslijepodnemislim da je mužjak ali i ne mora biti...ako možeš postavi slike i sa gornje strane..Zasto sa gornje strane?
Citat: ZeleniMrav - Travanj 17, 2011, 19:30:35 poslijepodneCitat: toncek12 - Travanj 17, 2011, 19:25:25 poslijepodnemislim da je mužjak ali i ne mora biti...ako možeš postavi slike i sa gornje strane..Zasto sa gornje strane?zato što se kod dovoljno velikih Poecilotheria bolje vidi sa gornje strane
Citat: Strichek Matija - Travanj 17, 2011, 22:27:56 poslijepodneCitat: ZeleniMrav - Travanj 17, 2011, 19:30:35 poslijepodneCitat: toncek12 - Travanj 17, 2011, 19:25:25 poslijepodnemislim da je mužjak ali i ne mora biti...ako možeš postavi slike i sa gornje strane..Zasto sa gornje strane?zato što se kod dovoljno velikih Poecilotheria bolje vidi sa gornje strane Kod regalis,ornate ili vrsta kojima onaj uzorak na abdomenu nestane tj. zenkama....neznam kako je kod mirande al mislim da njoj ostaje stalno.
I meni izgleda kao mužjak. Šta je trgovac rekao? Ja sam mislio da si tražio ženku
Ne gleda se samo uzorak šara na abdomenu nego i na karapaksu
Drži fige da je ženka
Bas sam se ponadao da bi mogla biti ženka. Koliko mu je jos vremena ostalo?