Srpanj 22, 2025, 13:48:14 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Ciklidi na naslovnoj  (Posjeta: 939 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bojko

• Akvarij.NET Expert
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
Ciklidi na naslovnoj
« u: Travanj 10, 2011, 16:41:44 poslijepodne »
Eto malo sam proletio naslovnu stranicu i u oddjelku slatkovodne ribe i ciklide.Skoro nisam mogao verovati ali sam više puta proletio i poslednji opis za ciklide jeste iz prošle  godine.Čudi me činjenica da u jednoj godini člani uredništva ili bilo koji nisu mogli sastaviti jedan, jedini članak o ciklidima.A kad se zna da je familija ciklida druga najrasprostranija na planeti, taj je podatak još više  zabrinjajuč.
Unatoč tome, shvatio sam da ciklidaša ima "kao puno" a za napisati jedan čalanak ko da vas nema ili nas nema.Gdje su zlatne godine ciklidistike?
Izgleda da su prošle ko moje mladenačke :D
Ajde se ciklidaši probudite pa napišite nešto o kojoj vrsti ciklida, i šaljite jih urednicima nek se vidi vaš trud i razmišljanje u tom pravcu jer samo tako če ciklidistika živnuti ali u toj situaciji ciklidistika jeste u "penziji" i to uopšteno nije dobro.Zapelo se u stagnaciju  i taj podforum se vrti u jednim te istim pitanjima prožvakanim več 100-tinjak puta i to je samo slika trenučanog stanja.Mada ja sam uvjeren da se može i dalje prosperirati svežim idejama, člancima te entuzijazmom i volonterstvom ciklidaša koji to žele i umu...i takvih ima puno...
Dakle apelujem na sve ciklidaše da naprave nešto u tom prvcu, kako bih nekad davno zlatne godine ciklidistike opet zabljesnule punim sjajem.

Snaga ciklida juče, danas, sutra  :up:

Offline Vedran

• Forum Administrator
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 49
  • The Deda
    • http://www.akvarij.net
Odg: Ciklidi na naslovnoj
« Odgovori #1 u: Travanj 10, 2011, 17:44:24 poslijepodne »
dobro je...pokreće se pomalo na svim stranama ...bit će opet aktivnosti kako mi se čini posvuda  :up:

Offline Malky

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
    • Akvarij NET
« Odgovori #2 u: Travanj 10, 2011, 18:02:49 poslijepodne »
a nemam pojma kaj je bilo al ima oko godinu dana da sam poslao ako se ne varam 3 clanka u urednistvo al se sad vise ne sjecam kome i nisu nikad stavljeni

bio je opis Neolamprologus Brichardi, Neolamprologus leleupi, i Neolamprologus tretocephalus. Mislio sam da nije posao gramaticku provjeru ili kaj ja znam al kak nitko nista nije javljao i ja zaboravio na to.

A tu se slazem da je vrlo malo ciklida opisano, sjecam se kad sam se registriral prvi puta na forum da je baza ciklida bila puno veca a kasnije su ti opisi riba nestali

Offline GROF

• Urednik morske redakcije
  • Administrator
  • Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Dob: 49 Lokacija: Split
    • Grof - akvarij
« Odgovori #3 u: Travanj 10, 2011, 18:13:12 poslijepodne »

bio je opis Neolamprologus Brichardi, Neolamprologus leleupi, i Neolamprologus tretocephalus. Mislio sam da nije posao gramaticku provjeru ili kaj ja znam al kak nitko nista nije javljao i ja zaboravio na to.

Nemoguće da zbog gramatičke provjere članak ne prođe .... zato imamo Lektora da ispravlja što nije u redu!

Evo sad sam pogledao što je s tim člancima....još stoje u Uredničkom podforumu. Stvar je u tome što neki podaci u tekstovima su malo diskutabilni.

« Zadnja izmjena: Travanj 10, 2011, 18:18:44 poslijepodne od GROF »

Offline Malky

• Trade Count: (+3)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 45
    • Akvarij NET
« Odgovori #4 u: Travanj 10, 2011, 18:34:34 poslijepodne »

Nemoguće da zbog gramatičke provjere članak ne prođe .... zato imamo Lektora da ispravlja što nije u redu!

Evo sad sam pogledao što je s tim člancima....još stoje u Uredničkom podforumu. Stvar je u tome što neki podaci u tekstovima su malo diskutabilni.

pa zato sam ih dao na provjeru da se isprave eventualne greske ako ih ima

Offline GROF

• Urednik morske redakcije
  • Administrator
  • Trade Count: (+9)
  • Punopravni član
  • Dob: 49 Lokacija: Split
    • Grof - akvarij
« Odgovori #5 u: Travanj 10, 2011, 18:54:21 poslijepodne »

pa zato sam ih dao na provjeru da se isprave eventualne greske ako ih ima

:up: