Na čemu si ti?! Jel imaš još toga?

Tuljanov post:
Koristio ja, jednom prije tri, četri godine, baš taj proizvođač. Omjer kako piše na netu, rezultat zadovoljavajuč, anubiasi nikakavih problema, cripte otpalo lišče ali izrasle ponovo a hiqrofile se bunile dva tri tjedna ali su nakon toga nastavile normalno rasti.
S današnjim znanjem i kolekcijom bilja nebi se više upustio u takav eksperiment.
Tuljan kaže da je uspješno rješio alge, kakve veze ima jel bi on to ponovio ili ne?? Sigurno da zahtjevnije bilje nece vjerojatno prezivjet.. A da citas temu kako spada vidjeo bi i ovaj post od kolege cipli:
u domestosu sam prao anubijase i nije im bilo ništa znači lišče i rizon poslje toga isprati u čistoj vodi i vrati u aqa ali tebi očito nešto drugo ne štima pa ti zato rastu alge
Tvoj dio posta gdje govoris da je problem u vodi je spam ako cemo realno gledajuc jer tko ovdje prica o uklanjanju problema sa algama u akvariju?! Čovjek želi ispočetka pokrenut akvarij!
A mogo bi ti malo procitat taj clanak o dezinfekciji umjesto da drugima tolko savjetujes da ga procitaju..
Ovo prvenstveno treba imati na umu kada se radi o dezinfekciji biljaka. Bolje da je otopina slabija pa da djeluje duže vremena nego da je jaka pa da djeluje kraće. Jakom otopinom hipermangana možete trajno uništiti svoje biljke što naravno nećete vidjeti na prvi pogled ali će to rezultirati truljenjem biljke. Također treba imati na umu da kada biljku potapate u otopinu korijen svakako ostavite van otopine kako se ne bi desilo da biljka preko korijena upije otopinu. Biljkama je dovoljno 5-10 minuta u blagoj otopini kako bi biljka bila spremna da čista dođe u svoj novi dom tj. vaš akvarij.
Gdje se tu spominju alge?! Hipermangan rješava puževe i dezinficira kao šta sam i reko, al da alge rješava još nisam čuo!
E ovo fkt nema smisla više.. Jesam ja negdje reko da je hipermangan loš?! Nisam, samo sam reko da lupaš gluposti kad mu sajvetuješ hipermangan protiv ALGI, koje su jedini problem kod ovog čovjeka! Uspoređuješ dvije stvari koje imaju različitu svrhu.. Kaj si se ti zaljubio u taj hipermangan?
Al i sam si reko u svom postu iznad da bubaš napamet

edit: i još jedna stvar.. mislim da ti bas nije jasno kak se koristi domestos, pa probaj nac i proucit, kao sta si reko na forumu ima gro stvari