0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Imam na prodaju jednog novog Haqosa, al šta kad nisi u HR Nema veze, uglavnom isto preporuka
Nije moj, od frenda je. Ovako: kupio frajer u Elegance Reefu akvarij od preko 200 litara i ovaj filter i tako mu već stoji spakirano u garaži mjesec dana a da nije ni otvorio paket. I izgubio volju jer mu se "ne da to počinjat jer je velika briga navodno oko akvarija" Novi je 450 kn, on će ić ispod cijene. Mogu ga zvat sutra i spojit s tobom, ja nemam prste u tome niti zarade Javi se ako hoćeš na PM. Ali ić će nadam se za 350 kn
Citat: sonnyarba - Ožujak 20, 2011, 21:50:51 poslijepodneNije moj, od frenda je. Ovako: kupio frajer u Elegance Reefu akvarij od preko 200 litara i ovaj filter i tako mu već stoji spakirano u garaži mjesec dana a da nije ni otvorio paket. I izgubio volju jer mu se "ne da to počinjat jer je velika briga navodno oko akvarija" Novi je 450 kn, on će ić ispod cijene. Mogu ga zvat sutra i spojit s tobom, ja nemam prste u tome niti zarade Javi se ako hoćeš na PM. Ali ić će nadam se za 350 kn Kako Dionis radi prodace toga za 350 kn i za 20 dana kupiti novoga za 450 kn Pozdrav Sonny