OPAAA, evo veselja...!..!..!

Sori, al daj mi reci kako riba moze biti - privreza i maziti se? Onak u cudu sam kad ovo procitam...
Ja ti poznam jednog lika koji ima (na njegovu sreću toplovodni) akvarij, pa ti dva put na dan svoju neobrezanu čunu namoči nutra, a ribice mu onda sve to fino očiste i malo se pomaze sa njim. Video ti ne želim stavljat jer iako se čini da si dovoljno stara da bi to gledala, doimaš mi se dovoljno maloumna da isto i sama pokušaš sa svojim "debelim" monstrumima...

Nemoj, da debele ne nanjuše neku algu pa bum ja kriv...

I zato kaj su ''zapamtile'' rutinu hranjenja i jedu mi iz ruke su - posebne?
Pa rutinu hranjenja su zapamtile i neonke. Jesu i one''posebne'' il su samo ribe?
(@modusi - rađe me banajte nego da ovo ispravljate!!!)O PI

DA TI MATERINA BEZOBRAZNA, BAHATA I BEZOBZIRNA!
Znaš stisnuti onaj veliki *ebeni gumb na kompu i upaliti ga. Znaš otvoriti *ebeni internet pretraživač i naći FM. Začudo, nisi tolka tuka ni da se registriraš. Ali ne samo da ne znaš pročitati *ebeni pravilnik FM-a, malo pročačkati 2-3 teme pa shvatiti da su na ovom forumu ljubitelji akvaristike, ljubitelji svojih vodenih ljubimaca i ljubimaca - već još i natipkaš ovakva govna proizašla iz te septičke jame koja ti stoji na ramenima, a ti ju nazivaš "glavom".

Pa *ebote, ja sam ribič, lovac, mesar i za 50 sam stepenica iznad tebe ako gledamo hranidbeni lanac, ali ne pada mi na pamet na ovakvm forumu tražiti odgovore na pitanja formulirana na takav jedan sadistički i bijedan način. Možda voliš šokirati ljude, biti ekscentrična i posebna - što i jesi.... Mila moja, ali ne na onaj način na koji bi ti željela biti.
Bahata si, bezobrazna, prepotentna i u mojim očima nadasve ružna osoba.

I ptice na granama već dugo znaju da ona stara poslovica kako "Ne postoje glupa pitanja, već samo glupi odgovori" - ne pije vodu već oko 80 godina. Ali evo vam, dragi moji forumaši, očiti primjer kako neko emotivno nezreo, duhovno isprazan, neoparvdano egocentričan i na kraju krajeva pomalo jadan tratitelj zraka može i dan danas ostaviti pisani trag i dokaz istog...
Pitanje je apsolutno deplasirano, pisano potpuno van pameti i tipkano od strane osobe koja ima mizernu naobrazbu o općoj kulturi a samim time i vokabular... Čime je i zavrijedila MOJ potpuno ravnopravan i slično sročen odgovor. Jer ga vjerovatno drugačije ne bi shvatila.

Ekipa, oprostite mi na onim silnim zvjezdicama gore, ali htel sam ostati fin i pristojan...

@dora
E da, iz tarota vidim da ti vjerovatno nisi "debela" jer su mi u pravilu debela stvorenja uvijek od samog starta simpatična.
ODJAVLJUJEM!