Srpanj 19, 2025, 13:12:49 poslijepodneNajnoviji Član: lfrketic

Autor Tema: Di bi mogo nać otterbox ili sl. kutiju u HR?  (Posjeta: 1903 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sonny

• Trade Count: (+1)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 41
  • "Life is too short to drink bad wines"
Di bi mogo nać otterbox ili sl. kutiju u HR?
« u: Ožujak 12, 2011, 08:36:58 prijepodne »
Bok,

zanima me je li itko vidio ovakvu vodonepropusnu zaštitnu kutiju kod nas, ili neku sličnu? Bitno da je malih dimenzija kao ova.

http://www.otterbox.com/OtterBox-8000-Clear/OTR3-8000S-01,default,pd.html?dwvar_OTR3-8000S-01_color=01&start=3&cgid=otterbox-8000-cases

Ameri od nje rade DIY mini canister filter za nano tankove, i meni se sviđa ideja, vrlo je jednostavno...

https://picasaweb.google.com/Phil.newsphoto/NanoTankWithDIYNanoCanisterFilter#

Onda, jeste li u šetnji po shopping centrima naletili na nešto ovakvo? Mora biti dobro zabrtvljeno kao ovo. Šta nije fora?  :up:

Lp  :up:

Offline DeX_13

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
Odg: Di bi mogo nać otterbox ili sl. kutiju u HR?
« Odgovori #1 u: Ožujak 12, 2011, 11:33:34 prijepodne »
Bok,

zanima me je li itko vidio ovakvu vodonepropusnu zaštitnu kutiju kod nas, ili neku sličnu? Bitno da je malih dimenzija kao ova.

http://www.otterbox.com/OtterBox-8000-Clear/OTR3-8000S-01,default,pd.html?dwvar_OTR3-8000S-01_color=01&start=3&cgid=otterbox-8000-cases

Ameri od nje rade DIY mini canister filter za nano tankove, i meni se sviđa ideja, vrlo je jednostavno...

https://picasaweb.google.com/Phil.newsphoto/NanoTankWithDIYNanoCanisterFilter#

Onda, jeste li u šetnji po shopping centrima naletili na nešto ovakvo? Mora biti dobro zabrtvljeno kao ovo. Šta nije fora?  :up:

Lp  :up:

vidio u interspara i mullera razna vodonepropusne kutije  za hranu  - curver-, koje bi mogle odraditi ovo. velicine do 1,7l volumena

nesto ovako:

http://cgi.ebay.co.uk/2-Curver-Aroma-Fresh-740ml-Storage-Container-Tupperware-/170525537928

Offline Tomica28

• Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Algae is 90% of all life in the ocean
« Odgovori #2 u: Ožujak 12, 2011, 11:39:46 prijepodne »
Probaj u Pevecu :D ili Bauhaus možda. Bilo bi fora nekaj tak napravit.

Offline Sonny

• Punopravni član
« Odgovori #3 u: Ožujak 12, 2011, 11:50:09 prijepodne »
Moram priznat da sam i ja odmah pomislio na te posude za hranu. Bilo bi to ok čini mi se, ali ne znam koliko bi to dobro brtvilo... -?

Idem se baš zaletit do Chipoteke, možda oni imaju nešto za zaštitu fotića i ostalog i da je vodonepropusno...

Report slijedi za max 2 sata.  :up: Neću kupovat niš preko 50 kn jer treba u tom slučaju još pumpa (recimo Atman za 40 kn) i crijeva, a za 300 KN ima Eden 501 na Teraristika.hr  ;) Bolje mi je onda dat 150 kn više i imat nešto za što se zna da je pouzdano i provjereno, nego bit u strahu kad će popustit brtva  :)

Offline Sonny

• Punopravni član
« Odgovori #4 u: Ožujak 12, 2011, 13:32:33 poslijepodne »
Nema ni Chipoteka ni Bauhaus  :)

Offline DeX_13

• Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 50
« Odgovori #5 u: Ožujak 12, 2011, 13:44:04 poslijepodne »
Moram priznat da sam i ja odmah pomislio na te posude za hranu. Bilo bi to ok čini mi se, ali ne znam koliko bi to dobro brtvilo... -?

Idem se baš zaletit do Chipoteke, možda oni imaju nešto za zaštitu fotića i ostalog i da je vodonepropusno...

Report slijedi za max 2 sata.  :up: Neću kupovat niš preko 50 kn jer treba u tom slučaju još pumpa (recimo Atman za 40 kn) i crijeva, a za 300 KN ima Eden 501 na Teraristika.hr  ;) Bolje mi je onda dat 150 kn više i imat nešto za što se zna da je pouzdano i provjereno, nego bit u strahu kad će popustit brtva  :)

popustit nece, ali racunaj da je ta kutija preko 50kn pa pumpa pa filter mat1imal, pa...
bolje icu na gotovo rjesenje.

Offline Sonny

• Punopravni član
« Odgovori #6 u: Ožujak 12, 2011, 13:49:41 poslijepodne »

popustit nece, ali racunaj da je ta kutija preko 50kn pa pumpa pa filter mat1imal, pa...
bolje icu na gotovo rjesenje.
Slažem se! :up:

Offline majstor76

• Član redakcije
  • Trade Count: (0)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Lokacija: Kutina
« Odgovori #7 u: Ožujak 12, 2011, 14:37:07 poslijepodne »
Ti mali filtercici se ne isplate u DIY, taj cas si na 150-200 kn...

Offline Tiii

• Trade Count: (+13)
  • Punopravni član
  • Spol: Muški   Dob: 37
  • Shrimp noob
« Odgovori #8 u: Ožujak 12, 2011, 14:58:38 poslijepodne »
Isplati se jedino ako sve to imas doma pa mozes nesto sklepati
A sto se tice propustanja,sve sto je napravljeno od dva komada i spojeno u jedan ce kad tad popustiti  ;)

Offline Sonny

• Punopravni član
« Odgovori #9 u: Ožujak 12, 2011, 15:08:13 poslijepodne »
Ti mali filtercici se ne isplate u DIY, taj cas si na 150-200 kn...
Da, slažem se, to kad trebaš mrcinu neku sa protokom od 1000 - 2000 ili više L/H onda bi se isplatilo. Ovako bi uštedio max. 100 kn a imao poluproizvod